JAVNI POZIV / Boysi se oglasili: 'Tražimo od svih da se odazovu ovom pozivu'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo je imamo i sjajnu podršku navijača, a dan nakon pobjede oglasili su se Bad Blue Boysi

25.8.2023.
15:52
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U svom debiju na klupi Dinama Sergej Jakirović ostvario je prvu pobjedu, a hrvatski prvak je protiv praške Sparte slavio s 3-1 (1-1) i tako si priskrbio dva gola prednosti za uzvratnu utakmicu doigravanja za plasman u grupnu fazu Europske lige.

Image
KAPETANSKI /

Ovo je mnogima promaklo: Jeste li primijetili što je Petković napravio pred Boysima?

Image
KAPETANSKI /

Ovo je mnogima promaklo: Jeste li primijetili što je Petković napravio pred Boysima?

Gosti su poveli u 39. minuti golom kapetana Ladislava Krejčija iz kaznenog udarca. U 44. minuti izjednačio je Dario Špikić na asistenciju Brune Petkovića. Pobjedu Dinamu donijeli su Dino Perić golom u 59. minuti i Luka Ivanušec koji je pogodio mrežu za konačnih 3-1 u 61. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je imamo i sjajnu podršku navijača, a dan nakon pobjede oglasili su se Bad Blue Boysi, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

"Uvjerljiva pobjeda na terenu i odlična atmosfera na stadionu sinoć trebala je svima nakon svih nedavnih događanja. I igračima i tribinama ovo je bio dobrodošao val pozitivne energije nakon čega se puno lakše diše i dočekuju sljedeće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovci, idemo u nedjelju nastaviti s ovim! Idemo napraviti to da, za početak, donje tribine sjevera i zapada budu ispunjene i da kao sinoć napravimo atmosferu koja će pomoći igračima da nas opet razvesele novom pobjedom.

Svatko od nas svojim makar i minimalnim angažmanom može doprinijeti tome da se ovo od sinoć prelije i na ostatak sezone i na cijeli Dinamov navijački puk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da nitko nije i ne može biti zadovoljan dosadašnjom posjetom na stadionu, stanjem u kojem se stadion nalazi i mnogočemu u i oko kluba… ali večeri kao što je bila ona sinoć 'hrane' svakog navijača.

Igrači moraju osjetiti da ih tribine prate i kada ne ide sve kako bi trebalo i zato tražimo od svih da se odazovu ovom pozivu i u nedjelju dođu na Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVI NA SJEVER, SVI NA STADION!"

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo