BOYSI PETARDOM PREKINULI UTAKMICU: / Istra uzela bod Dinamu

Image
Foto: Pixsell, Duško Marušić

Istra i Dinamo remizirali su 1:1 na Drosini u 7. kolu 1. HNL. Utakmica u Puli nakratko je i prekinuta u 66.

22.8.2015.
23:00
Pixsell, Duško Marušić
VOYO logo

Ova utakmica Dinamu je došla između dva važna europska ispita protiv Skenderbeua u 4. pretkolu Lige prvaka, pa je trener Zdravko Mamić dosta ispremiješao momčad i dao priliku igračima koji nisu često na travnjaku.

Zlomislić zabio, Ćorić uzvratio

Domaćini su poveli pogotkom Damira Zlomislića u 19. minuti. Igrač Istre odapeo je udarac s ruba 16-erca i pogodila donji lijevi kut Eduardova gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petnaest minuta kasnije Dinamo je izjednačio, Ante Ćorić najbolje se snašao u gužvi u kaznenom prostoru. Svoj prvi gol za modre zabio je upravo na ovom stadionu prošle sezone. travnjak Drosine očito mu odgovara.

Iveša "uništio" dinamovce

Dinamo je stvarao šanse, ali neprecizan je bio Husejinović. Točnije, obranio mu je iskusni Vanja Iveša. U nastavku, obje momčadi mogle su zabiti. Istrin Nikolić pogodio je gredu, da bi mu promašajem "uzvratio" Fernandes, kojemu je u situaciji "jedan na jedan" obranio vratar domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U smiraju utakmici, mogla je Pamićeva momčad do sva tri boda, nakon što ga je proigrao Zlomislić, šutirao je iskosa Kasalica,ali je lopta prošla pored Dinamovih vratiju.

Četvrti remi za Istru i Dinamo u prvenstvu

Četvrti je ovo remi za Istru u ovoj sezoni, Puljani imaju i dvije pobjede i poraz, pa su s deset bodova četvrti na ljestvici. Dinamo je vodeći s 13 bodova, a ovo mu je također četvrti remi u sezoni. Slijede Rijeka i Split s 11 bodova, Istra i Inter imaju 10, Lokomotiva i Hajduk (-1) 7, Slaven (-1) 6, Osijek (-1) 5 i Zagreb (-1) 3 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju igraju Slaven Belupo - Zagreb i Hajduk - Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo