Za ne vjerovati: Prijeti totalni raspad reprezentacije BiH!

Safetu Susicu uzdrmana je pozicija izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon neocekivanog poraza u utakmici protiv Cipra na pocetku kvalifikacija za EURO 2016. godine.

18.9.2014.
12:45
VOYO logo

"Pozvali smo izbornika koji je najavio svoj dolazak kako bismo od njega culi izvjesce nakon utaknice s Ciprom", izjavio je za sarajevsko 'Oslobodenju' glavni tajnik Saveza Jasmin Bakovic.

List podsjeca kako je Susic odmah nakon poraza od Cipra krivnju prebacio na igrace pri cemu je dodao kako bi se 'odrekao pet-sest' reprezentativaca samo kada bi za njih imao odgovarajuce zamjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivajuci se na neimenovane izvore u NS BiH i 'Dnevni avaz' pise kako tamo smatraju da je stanje u nogometnoj reprezentaciji zabrinjavajuce, te kako je nakon poraza od Cipra malo nade za plasman na EURO u Francuskoj. Stalni verbalni rat izmedu izbornika Susica i igraca vec prijeti totalnim raspadom reprezentacije, zakljucuju u Avazu.

//www.youtube.com/embed/4Fk1jbB2CiY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji vec kalkuliraju i imenima potencijalnih Susicevih nasljednika pri cemu se pominju Dusko Bajevic, nekadasnji legendarni igrac mostarskog Veleza, ali i Faruk Hadzibegic i Talijan Walter Zenga, koji je bio i jedan od Susicevih protukandidata kada se nakon Brazila odlucivalo hoce li on nastaviti voditi reprezentaciju koja se nije proslavila nastupom na svjetskom prvenstvu.

Kao jedna od kljucnih zapreka mogucem raskidu ugovora sa Susicem su njegove financijske odrednice koje predvidaju ogromnu odstetu sto bi Savez moglo dovesti i do bankrota. Susic po sadasnjem ugovoru ima mjesecnu placu od, za bosanskohercegovacke uvjete, nevjerojatnih 50 tisuca konvertibilnih maraka (25,5 tisuca eura), te dodatne bonuse. Susic nogometnu reprezentaciju BiH vodi od 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo