ZAUZELI VRH LJESTVICE /

Borna Sosa odigrao cijelu utakmicu u pobijedi Torina

Image
Foto: profimedia

Torino je na ovom gostovanju imao pogodnost jer je već od 21. minute imao igrača više nakon isključenja Dawidowicza

20.9.2024.
23:01
profimedia
VOYO logo

Nogometaši Torina pobijedili su u gostima Veronu 3-2 u dvoboju petog  kola talijanske Serie A, čime su barem privremeno stigli na sam vrh ljestvice.

Image
BUNDESLIGA /

Labrović primio tri gola u porazu Augsburga: Mainz s igračem manje osigurao tri boda

Image
BUNDESLIGA /

Labrović primio tri gola u porazu Augsburga: Mainz s igračem manje osigurao tri boda

Torino je na ovom gostovanju imao pogodnost jer je već od 21. minute imao igrača više nakon isključenja Dawidowicza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su gosti u 10. minuti golom Sanabrije kojem je sjajno petom asistirao Zapata. Izjednačio je Kastanos koji je odlično pogodio s vrha šesnaesterca, ali to je bilo skoro sve od domaćina. Zapata je potom u 33. zabio glavom za 2-1, dok je Che Adams potvrdio pobjedu Torina golom u 79. minuti. Mosquera je u 93. minuti postigao drugi gol za Veronu, ali bilo je tad već kasno za domaćina.

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa je odigrao cijelu utakmicu za Torino, dok je Domagoj Bradarić ostao kroz cijeli dvoboj na domaćoj klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi su uspjeh na startu nove sezone upisali nogometaši Empolija, u prvom ogledu petog kola pobijedili su u gostima Cagliari s 2-0. Empoli je tako i dalje bez poraza u sezoni. Ima dvije pobjede i tri remija te se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice. Cagliari je i dalje bez slavlja, na pretposljednjem mjestu.

Poveo je Empoli u 33. minuti kada je odlično asistirao Anjorin, dok je egzekucija ostavljena za Colomba koji je pogodio za 1-0. Gosti su tri boda potvrdili na samom startu drugog poluvremena. U 49. minuti je Esposito nakon solo akcije postavio konačnih 2-0, nakon čega je Empoli rutinski sačuvao prednost od dva gola.

U subote se za bodove bore Venezia - Genoa, Juventus - Napoli i Lecce - Parma. Nedjeljni parovi su Fiorentina - Lazio, Monza - Bologna, Roma - Udinese i Inter - Milan, dok sve završava utakmicom Atalanta - Como u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo