BOMBA ŠPANJOLSKIH MEDIJA: / Neymar se vraća u Primeru i to kao zamjena za Cristiana Ronalda

Image
Foto: AFP

Španjolski tabloid sklon 'ekskluzivnim pričama', Don Balon, objavio je danas kako bi se Neymar mogao ubrzo vratiti u Španjolsku, ali ne u redove svog bivšeg kluba, Barcelone.

1.11.2017.
17:30
AFP
VOYO logo

Prema pisanjima tog tabloida, Neymar je već započeo tajne pregovore s predsjednikom Real Madrida, Florentinom Perezom. U poprilično sumnjivom izvješću, Don Balon navodi kako se Brazilac ne osjeća ugodno u Francuskoj, kako mu Emeryijeve metode treninga ne odgovaraju te da mu francuska liga i cijeli PSG-ov projekt nisu dovoljno uvjerljivi i motivirajući.

O sukobu zvjezdanog Brazilca i Cavanija oko izvođenja najstrože kazne već se pisalo mnogo puta po svjetskim medijima i Neymarov otac navodno je u stalnom kontaktu s Florentinom Perezom koji traži zamjenu za Ronalda kojemu su 32 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ova se vijest treba primiti s rezervom i to iz nekoliko razloga. Prvi je ogromna cijena Brazilca - Parižani su ga platili preko 200 milijuna eura, a cijena za Pereza zasigurno ne bi bila akcijska, nego vjerojatno i osjetno veća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, teško je očekivati da bi Neymar iskazao toliko nepoštovanje prema Barceloni i bivšim suigračima i prešao u redove najljućeg protivnika. Naravno i tu postoje iznimke poput Luisa Figa i Michaela Laudrupa, ali teško je očekivati da bi Brazilac mogao biti takav odmetnik.

Sve u svemu, unatoč pisanjima španjolskih medija koji ovaj transfer predviđaju već za iduće ljeto, uistinu je teško povjerovati da bi se on mogao ikada dogoditi. Neymar u PSG-u igra sjajno te je u 12 utakmica zabio 11 golova na koje je dodao i devet asistencija - izvanredan učinak za nekoga kome se 'ne sviđa' PSG-ov projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo