BOMBA IZ NJEMAČKE: /

Velikani žele Andreja Kramarića, oglasio se Hoffenheim i poslao jasnu poruku

Image
Foto: AFP, DANIEL ROLAND

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić na meti je Liverpoola i Tottenhama, javlja njemački Sport Bild, a prenosi portal 90min.com.

6.7.2017.
11:31
AFP, DANIEL ROLAND
VOYO logo

Postoji mogućnost da se Andrej Kramarić vrati u Premiership. Godine 2015., točnije na zimu, Kramarić je iz Rijeke prešao u Leicester City, ali se tamo nije uspio nametnuti jer su Lisice te sezone igrale briljantno, a u napadu je zabijao Vardy, najbolji strijelac Premiershipa u šampionskoj sezoni za Leicester 2015./2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVI SU LUDI ZA KRAMARIĆEM: Europski div želi

Proigrao u Bundesligi

Poslan je bio Krama prvo na posudbu u Hoffenheim i odmah proigrao. Spomenuti njemački prvoligaš na kraju je otkupio Kramarićev ugovor i Hrvat je na kraju u lipnju 2016. potpisao ugovor s Hoffenheimom do kraja lipnja 2020. godine. No, sad se Kramariću otvara nova mogućnost za promjenu kluba. Tottenham bi se mogao okrenuti Kramariću ako njihov najbolji nogometaš i strijelac kluba Harry Kane odluči otići iz Tottenhama, dok je interes Liverpoola ipak realniji jer Jürgen Klopp ima problema s napadačima.

Atletico, Juve i Inter zainteresirani za Kramu

Ali nisu samo Englezi zainteresirani, pišu engleski mediji. Kramarić koji je prošle sezone postigao 15 pogodaka u Bundesligi je privukao i interes Atletico Madrida, Juventusa i Intera iz Milana, a od ranije se nagađa da ga želi i Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo prodati Kramarića. Važnije nam je održati jaku momčad na okupu nego zaraditi na transferima. Prodajom Niklasa Sülea smo dovoljno zaradili," rekao je sportski direktor njemačkog kluba Alexander Rosen.

Vrijedi spomenuti i jednu zanimljivost. Naime, engleski mediji pišući o Kramariću i zainteresiranosti Liverpoola i Tottenhama priznaju da je riječ o kvalitetnom igraču, ali se prisjećaju njegove epizode iz Leicestera gdje se nije uspio nametnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo