BOLNA ISTINA ZA SVE FANOVE LUKE MODRIĆA: / Hrvat do sada u Realu nije bio u sličnoj situaciji, a stvari bi uskoro mogle biti još gore

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac već drugu godinu zaredom nije na razini na kojoj smo ga navikli gledati

26.10.2019.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Luka Modrić godinama je udarna igla i neizostavni član početnih 11 Real Madrida. Međutim, svari se lagano mijenjaju u Madridu, a to nije dobra vijest za Hrvata. Da je pred Modrićem veliki posao tvrdi i Mundo Deportivo. Pišu kako Hrvat sada mora izboriti poziciju u momčadi nakon što su Kroos i Valverde zasjali.

Navode kako je za njega odgoda El Clasica stigla u pravo vrijeme jer se oporavlja od ozljede. Zbog toga je propustio posljednje dvije utakmice Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia, Alamy

Istječe mu ugovor

"U međuvremenu navijači su se zaljubili u Kroosa i Valverdea. Teško da će nakon predstave u Istanbulu tako skoro ostati bez mjesta u početnih 11. Ako se uzme to u obzir i činjenica da je Casemiro nezamjenjiv, sve ukazuje na to da je pred Lukom Modrićem težak period u kojem će se morati izboriti za mjesto u prvih 11", piše MD.

"Ovo je nova situacija za Hrvata. Nakon što je godinama dirigirao veznim redom postao je zamjena. Ovo će zbog toga biti teška sezona za Modrića. Dodatno, ugovor mu istječe u lipnju 2020., a nema naznaka da će ga obnoviti", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo