BOLJE DA NE VIDITE TKO SUDI DINAMOVU UTAKMICU S VILLARREALOM: / Prije samo nekoliko dana cijeli svijet je pričao o njegovoj pogrešci

Image

Spomenimo da je Nizozemac već dva puta sudio Dinamu

13.4.2021.
14:27
VOYO logo

Krovna europska nogometna organizacija, UEFA, odredila je tko će suditi četvrtfinalne utakmice Europa lige, a to znači da sada znamo tko će dijeliti pravdu u srazu Villarreala i Dinama.

UEFA je odradila za glavnog suca utakmice Dinama i Villarreala, Nizozemca Dannyja Makkeliea. Makkelie je na FIFA-inoj listi još od 2011. godine, a prošle je sezone sudio finale Europa lige između Intera i Seville, koje je završilo s 3:2 za Španjolce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Makkelie je nedavno bio u središtu pozornosti zbog pogreške na utakmici Srbije i Portugala u kvalifikacijama za SP 2022. To je onaj pogodak Cristiana Ronalda kod rezultata 2:2 koji je poništen jer sudac nije vidio da je lopta prešla gol-liniju.

Sudac nije imao na raspolaganju tehnologiju koja bi mu omogućila provjeru gola i donio je odluku prema svom instinktu. Ronaldo je zbog toga podivljao i bacio kapetansku traku na teren te je ljutito otišao u svlačionicu. Nadamo se samo da neće biti takvih pogrešaka na utakmici Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Portugal's midfielder Renato Sanches (C) argues with Dutch referee Danny Desmond Makkelie during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group A football match between Serbia and Portugal at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, on March 27, 2021.,Image: 601727554, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Inače, spomenimo da je Nizozemac već dva puta sudio Dinamu. Prvi put 2013. godine u Moldaviji protiv Sheriffa kada je Dinamo slavio s 3:0, a onda i godinu dana kasnije protiv Aalborga u trećem pretkolu Lige prvaka kada su "modri" slavili s 1:0.

Villarrealu je sudio samo jednom 2017. godine u Europa ligi protiv Rome i tada su Španjolci izgubili s 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u prvoj utakmici s Villarrealom izgubio na svom terenu s 1:0, a sada će u gostima tražiti novu senzaciju, nadamo se uz dobro i pošteno suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo