BOLJE DA DALIĆ OVO NE GLEDA: / Hrvatske zvijezde u Wolfsburgu doživjele debakl prve klase

Image
Foto: Profimedia

Za Wolfsburg su nastupila obojica hrvatskih nogometaša

16.6.2020.
21:19
Profimedia
VOYO logo

U 32. kolu Bundeslige Borussia Moenchengladbach u utorak je kod kuće dobila Wolfsburg s 3-0, izborivši važnu pobjedu za plasman u Ligu prvaka.

Domaćini su nakon prvog poluvremena vodili s 2-0. U 10. minuti iz kontranapada zabio je veznjak Jonas Hofmann, a isti igrač je u 30. minuti nakon lijepe akcije povisio na 2-0. U 65. minuti pogrešno dodavanje stopera Brooksa u vlastitoj polovici omogućilo je brzu polukontru Borussije, koju je realizirao Lars Stindl za konačnih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Wolfsburg's Croatian defender Marin Pongracic reacts after the German first division Bundesliga football match Borussia Moenchengladbach v VfL Wolfsburg in Moenchengladbach, western Germany, on June 16, 2020.,Image: 532314522, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Za Wolfsburg su nastupila obojica hrvatskih nogometaša. Veznjak Josip Brekalo ušao je u igru u 60. minuti i u 70. je pokušao iz daljine, ali neprecizno, dok je stoper Marin Pongračić igrao do 72. minute.

Večeras se još sastaju Freiburg - Hertha, Union Berlin - Paderborn, te Werder - Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo