BOG MANCHESTERA DONIO MOURINHU PRVI TROFEJ: / United srušio Leicester, utakmicu obilježio eurogol Engleza

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Portugalac Jose Mouriho došao je do svog prvog trofeja na klupi Manchester Uniteda.

7.8.2016.
18:56
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Pobjednik lanjskog FA kupa odmjerio je na Wembleyu u sklopu Community Shielda snage s prvakom Leicester Cityjem te je izašao kao pobjednik. (2:1)

Nakon početnih odmjeravanja snaga prva je zaprijetila momčad Josea Mourinha. Martial je u desetoj minuti prošao desnom stranom, ali je iz nimalo lake situacije loptu poslao pokraj gola. Leicester je potom imao dvije prilike, ali Okazaki nije bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je uslijedio najljepši trenutak utakmice. Igala se 32. minita kada je Jesse Lingard primio loptu i sjurio se kroz sredinu. Po putu je nanizao nekoliko suparnika te je poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Zaxu

Drugo poluvrijeme pružilo je nova uzbuđenja, a nakon pogreške Fellainija Leicester je došao do izjednačenja. Taj trenutak dogodio se u 49. minuti. Belgijac je presjekao jednu loptu te ju je krenuo vratiti prema golu, međutim učinio je to loše. Na kraju je Vardy došao do nje, sjurio se prema golu u matirao De Geu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv trenutak

Mreže su potom mirovale do 83. minute, a onda se ukazao samoprozvani 'Bog Manchestera'. Antonio Valencia poslao je odličan centaršut u šestnaesterac. Zlatan Ibrahimović ga je ispratio i izbliza glavom zabio od desnu stativu. Iako se činilo da je bio u zaleđu sudac je priznao pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poslkjednjim trenucima utakmice Demarai Gray pucao unutar šesnaesterca, ali mu je šut blokiran. Igrači leicestera tražili su penal, ali je sudac je pokazao na korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i jedan zanimljiv detalj iz sudačke nadoknade. Juan Mata koji je ušao u igru u 63. minuti zamijenjen je sudačkoj andoknadi. Umjesto njega je ušao Mkhitaryan. Još nije poznato je li se radilo o ozljedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo