BOD NA WHITE HART LANEU: / Kloppova era u Liverpoolu počela remijem

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Era Jürgena Kloppa u Liverpoolu započela je remijem 0:0 na White Hart Laneu protiv Tottenhama. Nijemac je prije deset dana postao 20.

17.10.2015.
15:37
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Bodom mogu biti zadovoljne obje momčadi, Tottenham je uspio prekinuti niz od pet uzastopnih poraza protiv Liverpoola, dok Klopp nije doživio poraz na premijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je novog trenera dočekao na sredini ljestvice, s 12 bodova iz osam utakmica, Tottehnam je na 8. mjestu, s bodom više. nakon ove utakmice, razmak je ostao isti.

Na premijeri Klopp nije mogao računati na puno igrača, ozlijeđeni su Lovren, Benteke, Firmino, Gomez, Henderson, Ings te Sturridge koji je u posljednji trenutak, zbog problema s koljenom otpao za utakmicu s Tottenhamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Origi zatresao vratnicu

U 10. minuti gosti su mogli povesti, ali je Origi umjesto mreže iz blizine zatresao vratnicu, a Lloris potom otklonio opasnost ispred Škrtela.

U prvom dijelu utakmice, bolji je bio Liverpool, da bi Tottenham dočekao šansu u 29. minuti nakon pogreške Lallane. Sjajno je iz izrađenog kontranapada šutirao Clinton, ali je Mignolet još bolje obranio. Mogao je Tottenham povesti pred kraj poluvremena, dobro je pucao Kane, Liverpoolov vratar odbio je do Alija, ali je Sakho uspio blokirati udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražio je Lallana najstrožu kaznu u 67. minuti, pao je u 16-ercu nakon kontakta s Alijem, ali sudac nije tako mislio. U 78. minuti Lloris je obranio udarac Origija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaneu prilika utakmice

Meč-loptu imao je domaćin u 84. minuti, Eriksen je nakon sjajnog slaloma proigrao Kanea, ali je njegov udarac obranio Mignolet. U 88. minuti, odličan udarac Cana prohujao je pored lijeve vratnice, a posljednju priliku na utakmici imao je za Liverpool Moreno iz slobodnog udarca u 2. minuti sudačke nadoknade, ali je pogodio ravno u živi zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo