BOBANU I NJEGOVOM MILANU LOŠE SE PIŠE: / Kriza drma talijanskog velikana, a objavljen je poražavajuć podatak

Image

Talijanski mediji već tvrde kako je Boban indirektno upozorio trenera da ne radi dobro svoj posao

25.9.2019.
14:02
VOYO logo

Dolaskom Zvonimira Bobana i Paola Maldinija, dvaju legendarnih igrača Milana, krvna se slika tog kluba nije nimalo popravila. Ono što su kineski vlasnici u godinu dana izgradili i porušili, trebali su popraviti miljenici publike "rossonera", ali čini se da su zapeli. Talijanska Gazzetta dello Sport objavila je zasita proažavajuć podatak. Prošle sezone u ovo vrijeme pod defenzivnim trenerom Gennarom Gattusom, Milan je imao sedam zabijenih golova i to protiv Napolija, Rome i Atalante, dok ove sezone protiv Intera, Udinesea, Verone i Brescie, zabili tek dva pogotka.

Novi trener Marco Giampaolo nikako ne pronalazi efikasnu taktiku, a svi su redom napadači, uključujući i Hrvata Antu Rebića u lošoj formi. Gazzetta piše kako bi trener uskoro mogao nagrabusiti i biti prva od žrtva nove garniture u sustavu koji ne djeluje već, budimo realni, godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Alamy

, Image: 405543238, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic, Personal use., Model Release: no, Credit line:

Talijanski mediji već tvrde kako je Boban indirektno upozorio trenera da ne radi dobro svoj posao, a to su nekako iščitali iz njegovih izjava nakon poraza u derbiju s Interom. "Jako smo razočarani zbog poraza u derbiju. Nadamo se da će biti bolje. Siguran sam da ćemo napraviti sve kako bi navijači bili sretni. Znamo da je ovo proces koji traje, ali trudimo se se preokrenuti nabolje", rekao je Boban, a Talijani tvrde kako je ovime stavio dodatan pressing na trenera.

Činjenica je, Milanu ne ide dobro, i 'ajde da je ovdje samo riječ o lošem danu, krizi napadača ili jednostavno nesreći koja je jak faktor u nogometu, ali momčad Marca Giampaola zaista igra loše i morat će nešto pod hitno promijeniti ako Švicarac želi zadržati posao, a pitanje je što će na kraju priče biti i s Bobanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo