BOBANOV ODLAZAK OSTAVIO GADNE POSLJEDICE: / Najveća zvijezda zbog Hrvata iznenada odlučila napustiti Milan

Image
Foto: Profimedia

Navodno je ogorčen postupkom kluba prema Hrvatu i sada je spreman napustiti Milan

1.4.2020.
12:14
Profimedia
VOYO logo

Talijanski velikan AC Milan preporodio se ove zime i to nakon što se u klub vratio legendarni Zlatan Ibrahimović. Nije se Šveđanin naigrao niti nazabijao, ali je unio elan i autoritet u razdrmanu ekipu i vratio ih je u formu. A onda se preko noći Milanova pozitivna priča ugasila i Ibrahimović je sada odlučio otići.

"Zlatan je Milanu poručio - doviđenja", piše na naslovnici Gazzette dello Sport koja tvrdi da Šveđanin ne želi produljiti ugovor i to zbog toga što je Milan otpustio Zvonimira Bobana, čovjeka koji ga je u klub i doveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je navodno ogorčen postupkom kluba prema Hrvatu i sada je spreman napustiti Milan. Zlatan zapravo nikada nije niti trebao potpisati za Milan, da se pitalo samo izvršnog predsjednika Ivana Gazidisa. Elliot Management, fond koji upravlja Milanom, imao je plan u potpunosti pomladiti momčad, pa im se Ibrahimović nije uklapao u priču, ali kada se vidjelo da ta ideja neće proći, dozvolili su Bobanu transfer i klub se oporavio.

Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA

Zlatan Ibrahimović (lijevo) i Ante Rebić

Odigrao svoje za Milan

Međutim, došlo je do raskola unutar vodstva Milana jer je Gazidis iza leđa Bobanu dogovarao posao preuzimanja vodstva momčadi i operative s Nijemcem Ralfom Rangnickom, što bi značilo i Bobanovu smjenu. Plan se trebao provesti na kraju sezone, ali Boban je za sve doznao na vrijeme i odlučio se na pomalo radikalan potez. Ispričao je sve i kritizirao klub u medijima te je na koncu zbog toga i smjenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimoviću nije dobro "sjeo" taj manevar kluba i Gazzetta tvrdi da je sada odlučio kako će ipak otići. Do kraja sezone preostalo je 12 kola, a kako se sezona vjerojatno neće završiti, a možda niti nastaviti do kraja lipnja, Ibrahimović je vjerojatno svoje odigrao za Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo