BOBANOV MILAN PRONAŠAO TRENERA KOJI SE NE SVIĐA NAVIJAČIMA: / Bivši strateg Intera potpisuje večeras?

Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia

Već je neko vrijeme jasno da će sadašnji trener Milana Marco Giampaolo dobiti otkaz

8.10.2019.
17:45
Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Pedesettrogodišnji talijanski trener Stefano Pioli u utorak navečer trebao bi pšostati novi trener Milana i na toj poziciji zamijeniti Marca Giampaolo koji je katastrofalno ušao u sezonu s tim klubom, javljaju talijanski mediji.

Milan je trenutno na 13. mjestu ljestvice i nakon sedam odigranih kola ima samo devet bodova, što je neprihvatljivo za čelnike talijanskog velikana, a navodno na Giampaolovoj smjeni inzistira legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban koji je trenutno sportski direktor Rossonera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giampaola će na klupi zamijeniti Pioli, čiji je agent u utorak Bruno Satin bio na sastanku u Milanu gdje je dogovarao detalje ugovora svojeg klijenta.

Ne prihvaćaju ga

Pilojev dolazak na klupu Milana se čini kao gotova stvar, a to se ne sviđa navijačima Rossonera koji su svoje nezadovoljstvo iskazali na društvenim mrežama, posebice na Twitteru gdje je u utorak vrlo popularan hashtag #PioliOut, prevedeno "Poili, odlazi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog za nezadovoljstvo je taj što se PŠioli u prošlosti deklarirao kao veliki navijač najvećeg Milanovog rivala Intera. "Ja i svi u obitelji smo Interisti", rekao je jednom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeftina opcija?

Takoiđer, Pioli bi u Interu trebao zarađivati "samo" jedan milijun eura po sezoni, što ne ulijeva povjerenje navijačima jer su kvalitetni treneri u Europi plaćeni mnogo više.

Primjerice, drugi trener koji se dovodio u vezu s preuzimanjem Milana Luciano Spaletti tražio je plaću od 4,5 milijuna, strateg Juventusa Maurizio Sarri zarađuje 5,5 milijuna, a Intera Antonio Conte čak 11 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo