BOBAN SE VRAĆA NOGOMETU NA VELIKA VRATA: / Europski velikan želi ga na jednoj od ključnih pozicija, ali ima opasnu konkurenciju

Image
Foto: Profimedia

Boban je kandidat jer ima bogato iskustvo iz FIFA-e i jer je radio sličan posao u Milanu

8.8.2020.
18:56
Profimedia
VOYO logo

Premda se činilo da nakon neuspješne i kratke epizode u Milanu neće tako brzo prihvatiti neki novi posao, Zvonimir Boban mogao bi uskoro ponovo zasjesti na visoku operativnu poziciju i to talijanskog velikana Rome.

Naime, Roma je promijenila vlasnika i sada traži novog sportskog direktora. Netom prije nego što je bivši vlasnik James Palotta prodao klub Danu Friedkinu za malo manje od 600 milijuna eura, ušao je u sukob s tadašnjim sportskim direktorom Gianlucom Petrachijem i dao mu otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zvonimir Boban Brescia Calcio v AC Milan, Serie A, Football, Mario Rigamonti stadium, Brescia, Italy - 24 Jan 2020, Image: 494671884, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ANTON IVANOV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jaka konkurencija

Nova vlasnička garnitura sada traži njegovu zamjenu i La Repubblica piše kako bi taj posao mogao dobiti baš Boban. Ipak, nije Boban jedini koji konkurira za to mjesto. Spominje se klupska legenda Francesco Totti, koji ne napustio klub prošle godine revoltiran činjenicom da ga Uprava nije uključivala u odluke, a u igri je i također i spomenuti bivši sportski direktor Petrachi.

La Repubblica tvrdi da je Boban kandidat jer ima bogato iskustvo iz FIFA-e i jer je radio sličan posao u Milanu, ali navode i da je u igri i zbog toga što je vrlo popularan u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo