BOBAN OPLEO PO BERLUSCONIJU: / 'Trebao je zaštititi klupsku ostavštinu, ali danas vlada totalna konfuzija'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban vrlo je kritičan prema aktualnoj situaciji u njegovom nekadašnjem klubu Milanu.

2.5.2016.
14:01
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Već godinama su Rossoneri daleko od borbe za naslov, a dva kola prije kraja aktualne sezone se nalaze tek na sedmom mjestu. Klub je nedavno otpustio srpskog trenera Sinišu Mihajlovića i na njegovo mjesto privremeno postavio Cristiana Brocchija, no to se nije pokazalo posebno dobrim rješenjem budući da je momčad pod njegovim vodstvom ostvarila samo jednu pobjedu u četiri utakmice.

'Nedefinirane uloge'

U nedjelju je Milan na San Siru odigrao samo 3-3 protiv slabašnog Frosinonea i to nakon što je zaostajao 1-3. Tu je utakmicu uživo pratio i Boban koji nakon svega nije mogao reći puno toga lijepoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOLIJADA NA SAN SIRU: /

Milan velikim preokretom poslao Frosinone u drugu ligu

Image
GOLIJADA NA SAN SIRU: /

Milan velikim preokretom poslao Frosinone u drugu ligu

"Pogledamo li cijelu sezonu, vidjet ćemo samo dramu. Milan nije tamo gdje bi trebao biti nakon 30 godina uspjeha. Era Silvija Berlusconija je završena. Bio je veliki predsjednik, sve je naučio kako organizirati moderan klub. Ali danas je situacija posve suprotna: vlada totalna konfuzija, uloge su nedefinirane. Berlusconi je je trebao zaštititi klupsku povijesti i ostavštinu, ali nije to napravio", rekao je Boban u intervjuu za Radio Anch’io Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se bivši veznjak Milana i na aktualnu trenersku situaciju u klubu.

'Istina je, Infantino me želi'

"Brocchi je za malo toga kriv, jedino je trebao shvatiti da je ovo prevelika priča za njega. Mihajlović je uspio posložiti momčad koja je funkcionirala sasvim dobro. Osobno bih volio dovesti Diega Simeonea, ali i Mihajlović je bio mali Simeone", istaknuo je Boban, a na pitanje tko bi sljedeće sezone trebao voditi Milan, sjetio se nekadašnjeg suigrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi trebao biti Paolo Maldini zbog svoga moralnog integriteta. Ako dođe strani vlasnik, postoji nada za budućnost. Prisutno je romantično žaljenje zbog prodaje, ali trebalo bi prihvatiti ponudu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na kraju Boban i na nagađanja da ga novi predsjednik FIFA-e Gianni Infantino želi u svojoj ekipi kao savjetnika.

"Da, istina je. Mislim da je pozitivno što Infantino želi što više bivših nogometaša u FIFA-i", poručio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo