Javio se Boban bez dlake na jeziku: 'On ne zna igrati nogomet'

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban već godinama radi kao stručni komentator na talijanskom Sky Sportu.

17.11.2014.
16:49
VOYO logo

Belgijanci su u sklopu skupine B kvalifikacija za Europsko prvenstvo pred svojim navijačima u Bruxellesu odigrali samo 0:0 protiv Walesa, a među najslabijim je pojedincima na terenu, prema Bobanovu mišljenju, bio upravo Fellaini. Čak štoviše, 26-godišnji vezni nogometaš Manchester Uniteda je bio toliko loš da je Boban u jednom trenutku u eteru ispalio:

"Fellaini ne zna igrati nogomet. Ozbiljno, on stvarno ne zna igrati. Ne mogu razumjeti da je on na terenu, a Nainggolan ne igra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban je očito veći poštovatelj nogometaša Rome, ali belgijski izbornik Marc Wilmots preferira Fellainija kojeg je Manchester United prošle godine platio Evertonu čak 32 milijuna eura. Fellaini je, međutim, bio vrlo slab kod Davida Moyesa, pa su ga Crveni vragovi željeli prodati ovo ljeto, a najizglednijm se kupcem činio Napoli.

//www.youtube.com/embed/OMAcTBZAiWQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do transfera ipak nije došlo, ponajprije zbog Fellainijeve ozljede, pa je 26-godišnjak tako ostao na Old Traffordu, a u posljednje se vrijeme kod Louisa van Gaala uspio izboriti i za mjesto u prvom sastavu. Bilo bi zanimljivo čuti što Boban misli o tome...

Fellaini se, inače, u utakmici protiv Walesa najviše istaknuo u trenutku kada je laktom pogodio Joea Allena, ali za taj potez nije dobio nikakvu kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo