Nevjerojatno što su podvalili Zvoni Bobanu

Zvonimir Boban demantirao je žestoke kritike spram aktualnog napadača Milana Marija Balotellija. Priču su mu, tvrdi, podvalili 'obožavatelji' s društvenih mreža.

28.11.2013.
16:41
VOYO logo

Nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije tvrdi kako su izjave talijanski mediji prenijeli s njegovog lažnog Facebook-profila.

"Sve je lažno, sve je izmišljeno. Nikad nisam bio na Facebooku ili Twitteru i nikad neću ići. U svakom slučaju ja ne koristim takve riječi", rekao je bivši dugogodišnji Milanov veznjak za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, svjetski mediji prenijeli su ranije očito nepostojeće Bobanove izjave kojima je Balotellija optužio za nadmeno i razmaženo ponašanje nakon dvostrukog kašnjenja na trening u istom tjednu:

"Prestanimo uvijek govoriti o Balotelliju. On je uvijek bio manji od Milana i Milan će uvijek biti veći od njega. Da je igrao u mojoj generaciji Milana nosio bi torbe igračima poput Marca van Bastena, Georgea Weahe ili Andrija Ševčenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je igrao u našoj generaciji, Paolo Maldini, Marcel Desailly, Sebastiano Rossi, Alessandro Costacurta i Franco Baresi bi ga već 10 puta ošamarili zbog kašnjenja na trening. Njegovo ponašanje demonstrira da jednostavno ne može uskladiti neke stvari sa svojim mozgom".

Priču je Bobanu očito podvalio anonimni obožavatelj na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo