BLJESAK MLADE ZVIJEZDE: / Francuz igra na kapaljku i radi čuda. Još samo da mu Mourinho počne vjerovati...

Image
30.9.2017.
9:00
VOYO logo

Martial je u Moskvi postigao jedna pogodak, asistirao za dva, a odradio je i ključnu ulogu kod četvrtog pogotka, ali mu se asistencija ipak ne piše jer je golman nakon njegova udarca odbio loptu do strijelca Henriha Mhitarjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakih 39 minuta sudjeluje u pogotku

Nije to bio jedini ovosezonski Martialov bljesak - u Premier ligi je postigao tri pogotka raspoređenih u tri utakmice iako je u svakom od tih dvoboja ulazio s klupe i ukupno odigrao samo 27 minuta. U cijeloj sezoni je, računajući sva natjecanja, odigrao svega 353 minute, postigao pet pogodaka i četiri puta asistitrao. Ispada, dakle, da u prosjeku svakih 39,2 minute provedenih na terenu sudjeluje u pogotku - bilo kao strijelac, bilo kao asistent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji posljednjih dana postavljaju logično pitanje: zašto menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho ne vjeruje takvom igraču? U Premier ligi je u dosadašnjih šest kola odigrao ukupno svega 121 minutu i samo jednom bio u početnoj postavi. Mourinho na lijevoj strani napada više vjeruje Marcusu Rashfordu iako bi 19-godišnjak mogao igrati i desno. Navijači priželjkuju da zajedno na djelu od prve minute vide trojac Rashford - Lukaku - Martial, ali portugalski im stručnjak to još nije priuštio.

Deschamps ga ignorira

Slab trenutni status na Old Traffordu koštao je Martiala i mjesta u francuskoj reprezentaciji. Izbornik Didier Deschamps nije ga pozvao za predstojeće oglede protiv Bugarske i Bjelorusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martial je, inače, tijekom ljeta bio blizu odlaska iz Uniteda. Mourinho je iz Intera htio dovesti našeg Ivana Perišića, a u jednom je trenutku postojala opcija da Francuz ode na posudbu na San Siro kao dio odštete za hrvatskog reprezentativca. Perišić na kraju nije završio u Manchesteru, a čini se da, kad gledaju Martialove igre, navijači ne tuguju previše zbog toga. Još samo da mu Mourinho malo više počne vjerovati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo