BLIŽI SE KRAJ MODRIĆEVE ERE U REALU: / Španjolci objavili zabrinjavajući podatak i pronašli mu nasljednika

Image
Foto: Profimedia

Zinedine Zidane morat će sve više dozirati njegove nastupe

24.10.2019.
18:17
Profimedia
VOYO logo

Još od dolaska u Real Madrid i prve sezone pod JoseomMourinhom hrvatski kapetan Luka Modrić nije bio u težoj situaciji. Dvije ozljede i crveni karton na otvaranju sezone doveli su do toga da je o od početka sezone više minuta odigrao za reprezentaciju (337) nego za klub (246). To, ali i sve bolje predstave Federica Valverdea (21) ugrozili su njegov status prvotimca. Upravo tome španjolski As posvetio je tekst.

"Modrić-Kroos-Casemiro. Posljednjih godina napamet se mogao izrecitirati vezni red Reala. Trojac kojeg čine Hrvat, Brazilac i Nijemac petu godinu igraju zajedno i simbol su Zidaneove ere, koju je označilo osvajanje tri Lige prvaka zaredom. Međutim, sada ih ugrožava zvijezda u usponu - Valverde", piše As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljede

Podsjeća potom na Modrićeve dvije ozljede te napominju da su one otvorile vrata Urugvajcu, koji na otvaranju sezone nije bio u momčadi. Ali, zbog ozljeda u veznom redu otvorila mu se prilika i Zidane mu sve više vjeruje što je pokazao kada ga je uvrstio u početni sastav u dvije ključne utakmice: protiv Atletica i Galatasaraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Godine su na njegovoj strani u odnosu na Modrića. Hrvat je u rujnu napunio 34 godine i ugovor mu traje do kraja sezone. U posljednje četiri godine igrao je preko 3000 minuta po sezoni. Ove se sve promijenilo i možda je došlo vrijeme da se doziraju njegovi nastupi kako bi spreman dočekao ključne utakmice", završava tekst s napomenom da je ove sezone više igrao za Vatrene nego za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo