ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? / Pioli objavio kad će se vratiti; 'Pred njim je sad jedan jedini cilj'

Image

Hrvatski napadač mora sve napraviti kako bi osigurao novi ugovor

2.4.2021.
17:27
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, MarioMandžukić, stigao je ovog siječnja u Milan kao veliko pojačanje. Pojačanje koje će im pomoći da do kraja se zone budu u utrci za naslov prvaka. Međutim, od dolaska je odigrao samo 158 minuta. Problemi s ozljedama doveli su do toga da je upitno hoće li ostati na San Siru i iduće sezone.

“Mandžukićev ostanak u klubu ovisi o nekim uvjetima”, kazao je prije nekoliko da njegov menadžer Giovanni Branchini za Sky Sport Italija. Jedan od njih je da klub završi među u top četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Međutim, nitko ne brani da se ugovor produlji onda kad ti uvjeti nisu ispunjeni ako na njih utječu ozljede. On do sada zbog njih nije mogao pomoći momčadi. Znam da sljedeći tjedan počinje raditi s ostatkom momčadi. A krajem sezone ćemo odlučiti hoće li ostati”, poručio je Branchini.

U petak je Gazzetta dello Sport objavila kako će Mandžukić propustiti i utakmicu protiv Sampdorije ovog vikenda te da će na raspolaganju biti tek iza Uskrsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ESCLUSIVA MILAN Foto LaPresse - Spada 13 Febbraio 2021 - La Spezia (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan Nella foto: Mario Mandzukic

EXCLUSIVE MILAN Photo LaPresse - Spada 13 February , 2021 La Spezia ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan In the pic: Mario Mandzukic,Image: 590833873, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

"Kad se vrati glavni će mu biti cilj osigurati novi ugovor", navode Talijani.

Treer Stefano Pioli spomenuo je Mandžukića tijekom konferencije za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra nećemo imati sve igrače na raspolaganju. Leao, Calabria, Mandžukić, Maldini i vjerojatno Barahim su još uvijek nedostupni. Nadamo se da ćemo i imati za iduću utakmicu", poručio je Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo