Još ga nisu prežalili: Kupili Vatrenog umjesto 'ubojice' Reala

Nakon četiri postignuta gola Real Madridu u prvoj polufinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka poljski napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski (24) jedna je od glavnih tema medija.

26.4.2013.
9:45
VOYO logo

Tako je Daily Mirror 'iskopao' podatak da je Lewandowski 2010. godine lako mogao završiti u redovima tadašnjeg engleskog Premierligaša Blackburna i to za samo 3 milijuna funti. Danas, ne treba ni posebno napominjati, vrijednost je poljskog napadača deseterostruko porasla.

Blackburnovi su skauti zapazili Lewandowskog u redovima poljskog Lech Poznana, ali su odbili platiti traženu cijenu, a umjesto toga doveli su hrvatskog napadača Nikolu Kalinića iz Hajduka, koji je u njihovim redovima zabio tek sedam premierligaških golova u dvije godine, prije daljnjeg transfera u Dnjipro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tadašnji menadžer Blackburna, a aktualni West Hama Sam Allardyce priznaje kako žali za propuštenom prilikom.

"Mislim o tome svaki put kada ga vidim kako igra. Mislio sam o tome opet u srijedu. Transfer je blokiran, a radilo se o tri ili četiri milijuna eura. U to smo doba bili posebno financijski ograničeni, a danas je njegova vrijednost oko 40 milijuna eura", komentirao je Allardyce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo