BJEŽAO OD NAVIJAČA: / Pojavila se snimka Messijevog bijega, navijači ogorčeni

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Lionel Messi prekinuo je svoj golgeterski post koji je trajao od sredine ožujka, ali Barcelona je nastavila s ligaškim porazima.

18.4.2016.
22:24
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Barcelona je u velikoj krizi. Nakon ispadanja od Atletica u četvrtfinalu Lige prvaka, zvijezde katalonskog sastava sve više dobivaju predznak posrnulih. Messi, Suarez, Neymar posebno.

Društvene mreže bile su itekako aktivne nakon kiksa u Europi, a španjolski mediji, posebno oni katalonski, žestoko su iskritizirali Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona imala inicijativu

Na red je došla utakmica sa Valencijom. Bitna. Iz samo jednog razloga. Konačno se vratiti putevima pobjeda. Međutim, nije išlo.

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Iako su Messi i društvo imali inicijativu u toj utakmici, nesretni autogol Rakitića i loša reakcija obrane Barcelone kod drugog pogotka Valencije bili su dovoljni samo za treći uzastopni poraz u prvenstvu. I nastavak lošeg rezultatskog perioda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Enrique brani svoju momčad, jučer nakon poraza istaknuo je kako nitko nema pravo kritizirati njegove igrače, nego ih samo hvaliti zato što su odigrali vrlo dobru utakmicu.

Nema više 'fluida' i kreacije

Barcelona je ostala bez onog svog "fluida". Tečnosti u igri uz mnoštvo kreacije. Ta kreacija je sad izostala. Messi protiv Atletica nije niti jednom zapucao u okvir gola, ali protiv Valencije je. Argentinac se probudio i vidio da oko sebe trenutno nema nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez ne može zabiti, Inieste nema, Neymar jedva povezuje dodavanja, a Rakitić ne zna pronaći rješenje kako proigrati napadački trojac. I Barcelona gubi.

Messi u autu brži nego na terenu

Jedna situacija nakon utakmice može dobro dočarati u kakvom se raspoloženju nalazi svlačionica Barcelone i Messi osobno. Naime, Argentinac je skoro pa bježao nakon poraza od Valencije, a video njegovih "peta vjetra" objavio je madridski As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Barce dočekali su Messija ispred parkirališta Camp Noua. As javlja kako je Messi uskočio u svoj luksuzni sportski auto te je projurio kraj navijača kao da ne postoje, što je izazvalo negodovanje među okupljenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brži je nego na terenu", dobacio je jedan navijač.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo