'SPORTSKI PRIJATELJU KADA ODLAZIŠ?' / Bjeličin Union sramotno izgubio, a navijači zbog toga bijesni: 'Danas je bilo nepodnošljivo gledati'

Image
Foto: Profimedia

Nisu navijači njemačkog prvoligaša nimalo zadovoljni trenutnom situacijom

16.12.2023.
19:30
Profimedia
VOYO logo

Union Berlin je pod vodstvom Nenada Bjelice uvjerljivo poražen na gostovanju kod Bochuma koji je slavio s 3-0. Japanac Takuma Asano je donio prednost domaćoj momčadi na kraju prvog poluvremena, odnosno u petoj minuti sudačke nadoknade. Portugalac Goncalo Paciencia u 54. je minuti udvostručio Bochumovu prednost, a konačnih 3-0 postavio je Austrijanac Kevin Stoger iz kaznenog udarca u 78. minuti.

Image
VUKOVI SLAVE VATRENOG /

Majer drugim golom sezone donio pobjedu Kovaču, težak poraz Bjelice i Juranovića od izravnog konkurenta za ispadanje

Image
VUKOVI SLAVE VATRENOG /

Majer drugim golom sezone donio pobjedu Kovaču, težak poraz Bjelice i Juranovića od izravnog konkurenta za ispadanje

Josip Juranović je odigrao cijelu utakmicu za Union koji je s 10 bodova trenutačno na 16. mjestu, dok je Bochum sa 16 bodova skočio na 13. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica i Union sigurno nisu priželjkivali ovakvu večer.

"Nismo dobili nikakav pristup cijelu utakmicu. Naravno, nismo si dopustili puno opasnih prilika u prvom poluvremenu, ali opet smo zaostajali iz penala. Samo moramo biti bliže protivniku. To je očito bilo us*ano vrijeme za primiti gol. Nakon pauze početna faza je bila sasvim u redu, ali s 0-2 vrlo je teško vratiti se, pogotovo u Bochumu,” rekao je nakon utakmice branič Robin Knoche, dok je vezni igrač Rani Khedira dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"“Nismo napravili ništa loše u prvom poluvremenu, ali drugo poluvrijeme jednostavno nije bilo dobro. Nismo imali nikakav pritisak na loptu i bili smo previše udaljeni - tako da smo previše olakšali protivniku. Ako ne implementirate stvari koje su stvarno zadane, bit će teško dobiti utakmicu u Bundesligi."

Utakmicu je komentirao i Bjelica koji smatra da Union nije bio na nivou te da im je pogodak u sudačkoj nadoknadi ostavio gorak okus prilikom odlaska u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bochum je bio puno bolji u današnjoj utakmici. Bili su otrovni, brži i snažniji u dvobojima. Prvi pogodak prije poluvremena bio je pravi šok za nas, ali je oslobodio puno energije na drugoj strani. Tada nam je postalo još teže. Sve u svemu, danas nismo bili protivnik za VfL,” rekao je.

No i 12. igrač Uniona svoje je frustracije pokazao na društvenim mrežama. Nisu navijači njemačkog prvoligaša nimalo zadovoljni trenutnom situacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naprotiv, nije viđen napredak od promjene trenera…Prije su mnoge utakmice izgubljene nažalost, a sada su zaslužene", napisao je jedan od navijača.

"Nažalost zasluženo izgubljeno. Za razliku od posljednje dvije utakmice, danas je bilo nepodnošljivo gledati, nešto se stvarno mora dogoditi u pozadini", napisao je drugi, dok je treći dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Polako ali sigurno postaje dosadno! To ne može biti istina. Prvo se cijela liga uzdrma, a nekoliko tjedana kasnije ništa ne funkcionira. Nešto se ozbiljno dogodilo, neka mi netko priča što hoće. Ovakav pad nikada se ne događa sam od sebe."

"Kada sljedeći trener mora otići iz Uniona? To su uvijek pogrešne odluke. Dragi sportski prijatelju Ruhnert, kada odlaziš? Ovo više nije momčad i ovo što su danas pokazali je sramota", napisao je još jedan od navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Svjetskog prvenstva rukometašica pratite u nedjelju od 19 sati ekskluzivno samo na platformi Voyo

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo