BJELICA ZAMALO PROSUO BODOVE PROTIV SLAVENA: / Krstanović s raskrvarenom glavom odigrao fantastično. Palo nekoliko lijepih golova

Image

Ovim bodom Osijek je barem nakratko preuzeo vrh ljestvice sa 62 boda

11.4.2021.
17:03
VOYO logo

Nogometaši Slavena Belupa i Osijeka u susretu su 28. kola Prve HNL u Koprivnici igrali 2-2 (1-1).

Slaven Belupo je dva puta vodio golovima Bogojevića (36) i Knolla (52), no Osijek se uspijevao vraćati preko Žapera (45+1) i Kleinheislera (71).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaće je u prednost od 1-0 u 36. minuti doveo kapetan Bogojević koji se nakon lijepog dvostrukog proigravanja s Knollom na sredini igrališta sjurio po desnom krilu i zatim sa sedam-osam metara jakim udarcem pogodio suprotni kut nemoćnog Ivušića.

Osijek je uspio poravnati na 1-1 na samom isteku prvog poluvremena. Žaper je prihvatio loptu u desnom kutu domaćeg kaznenog prostora, izborio se za prostor za udarac i zatim prizemnim šutom pogodio bliži kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

11.04.2021., Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Slaven Belupo - NK Osijek. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Početkom nastavka Slaven Belupo je stigao do nove prednosti, Glavčić je u 52. minuti uputio odličan ubačaj na glavu Krstanovića koji je spustio loptu na udarac Knollu koji sa osam metara nije mogao promašiti. Inače, Krstanović je gotovo cijeli susret igrao s povezom oko glave jer je u ranoj fazi utakmice dobio nezgodan udarac koji mu je raskrvario glavu.

Novo poravnanje osigurao je Kleinheisler koji je u 71. minuti prihvatio loptu na rubu kaznenog prostora, potom u solo-prodoru nanizao tri suparnička igrača prije no što je zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim bodom Osijek je barem nakratko preuzeo vrh ljestvice sa 62 boda, jednim više uz dvije utakmice više od drugog Dinama koji od 19.10 sati igra protiv Lokomtoive, dok je Slaven Belupo stigao na šresto mjesto sa 26 bodova, koliko ima i sedmi Šibenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo