BJELICA UOČI HAJDUKA OTKRIO DA DINAMO SPREMA PRAVU 'BOMBU' OD TRANSFERA: / 'Da, istina je, interesantan nam je'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentirao je i najveći problem Hajduka, a to je odlična igra kod kuće, ali slab skor u gostima

21.11.2019.
17:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Najveći hrvatski nogometni derbi u neobičnom terminu. Dinamo i Hajduk u petak će na Maksimiru od 18 sati igrati utakmicu koja će odučiti jako puno u ostatku sezone Prve HNL.

Uoči utakmice oglasio se trener Dinama Nenad Bjelica koji je priznao da mu je prošli poraz na Poljudu jako teško pao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško nam je pao taj poraz. Jedva čekamo tu utakmicu i jedva čekamo pokazati da smo najbolja momčad u ligi, kao što smo pokazali i u Rijeci. Proširen nam je kadar u odnosu na tu utakmicu, još uvijek nedostaju neki igrači - to su Andrić, Lešković i Kulenović kojih neće biti do kraja sezone te Ademi koji nije na raspolaganju. Vidjet ćemo kakva je situacija s Gavranovićem i Gojakom i hoćemo li s njima riskirati", rekao je Bjelica za medije uoči utkamice s Hajdukom.

Image
BOYSI I TORCIDA ZARATILI VIDEO SNIMKAMA: /

Modri poslali upozorenje navijačima, a pogledajte što su oni objavili

Image
BOYSI I TORCIDA ZARATILI VIDEO SNIMKAMA: /

Modri poslali upozorenje navijačima, a pogledajte što su oni objavili

Neobičan termin

"Nije ni najbolji termin taj petak u 18 sati za navijače, ali to je jer igramo u utorak. Koliko god dođe navijača, očekujemo njihovu glasnu podršku. Hajduk je drugi na tablici i najveći Dinamov protivnik. Imali su dobrih i manje dobrih utakmica. Ali mi obraćamo pozornost samo na sebe i važno mi je da dečki u tu utakmicu uđu na maksimalnom nivou", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama otkrio je da su neki igrači koji su trebali jučer biti pošteđeni tražili da treniraju maksimalnim intenzitetom jer svi žele igrati, ali i muke koje mu je donijela reprezentativna pauza.

"Otkad sam tu, to je tako, što više reprezentativaca imamo, manje ih trenira s nama. Stojanović je imao zadnji utakmicu u utorak, tako da je četiri dana dovoljno da se oporave do utakmice. Mi smo odigrali 20 utakmica u ovoj polusezoni i nema se tu što puno uigravati", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca se vraća

Komentirao je i najveći problem Hajduka, a to je odlična igra kod kuće, ali slab skor u gostima:

"Ma ne vodim računa o tome. To je njihova briga i neka se oni time bave. Mi imamo ludi ritam utakmica i ne mogu se sad obazirati na protivnika i zašto oni imaju određene probleme", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je potvrdio navode da je Dinamo zainteresiran za svog bivšeg igrača Marka Pjacu.

"Da, razgovaramo o tome. Interesantan nam je. Marko je ostavio dubok trag u Dinamu. Imao je nekoliko godina pehova i mi vjerujemo da ga možemo vratiti na razinu na kojoj je bio dok je igrao za Dinamo. No, daleko je to od realizacije. Sad smo fokusirani na ono što nas čeka, a onda imamo vremena za realizaciju tog posla", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo