BJELICA U PROBLEMIMA UOČI MOŽDA I NAJVAŽNIJE UTAKMICE SEZONE: / 'Njegov dolazak će nam otežati posao'

Image

Utakmicu s Rijekom najavio je trener Osijeka Nenad Bjelica

2.3.2021.
21:25
VOYO logo

Slavljem Hajduka protiv Zagreba u osmini finala Hrvatskog kupa kompletirana je i ta faza natjecanja i već se od srijede kreće s četvrtzavršnicom. Na rasporedu su u srijedu dvije utakmice, ona između Dinama i Slavena u 17 sati i nešto ranije, od 14 i 30 igra se veliki derbi u Kupu između Osijeka i Rijeke.

U ovoj fazi igra se na jednu utakmicu pa će tako utakmice biti dodatno zanimljive, a utakmicu s Rijekom najavio je trener Osijeka Nenad Bjelica. Trener je odmah naglasio kako će imati nezgodnu situaciju jer je Rijeka upravo promijenila trenera i sada ih vodi talentirani Goran Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sačekajte sutra do početka utakmice. Možemo i mi s nekim stvarima iznenaditi protivnika koji ima novog trenera. To nam otežava pripremu za ovaj susret, budući da ne znamo što nam oni spremaju. Imamo protivnika koji je vrlo kvalitetan, ima novog trenera, individualnu i momčadsku kvalitetu. Znamo njihove igrače, znamo i kako su izgledali u prijašnjim sustavima, iako je Tomić u Lokomotivi igrao u nekom drugom rasporedu. Vidjet ćemo što će sada napraviti", rekao je Bjelica.

Više pogledajte u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo