'DA SE NISI USUDIO' / Bjelica u problemima, bijesni navijači ne žele zvijezdu na odlasku

Image
Foto: Profimedia

Na božićnoj fotografiji koju je europski prvak s Italijom objavio na društvenim mrežama navijači Rome zasuli su negativnim komentarima.

27.12.2023.
8:29
Profimedia
VOYO logo

Leonardo Bonucci mogao bi biti jedan od prvih koji će napustiti Union Berlin nakon dolaska Nenada Bjelice na klupu. Legendarni talijanski branič stigao je ljetos kao besplatan igrač budući da mu je istekao ugovor s Juventusom. Bjelica bi ga se rado riješio, ali to neće biti tako lako kao što je mislio.

Image
PREMIER LIGA /

Manchester United pobijedio Aston Villu nakon spektakularnog preokreta

Image
PREMIER LIGA /

Manchester United pobijedio Aston Villu nakon spektakularnog preokreta

Nakon šest mjeseci provedenih u klubu, Bonucci je 'zakucan' za klupu i nije niti u drugim planovima hrvatskog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila se priča da se vraća na 'čizmu, odnosno da ga želi Roma, ali se Bjelici želja neće baš tako lako ispuniti.

Naime, Romini navijači ne žele legendu svog rivala u svojim redovima. Na božićnoj fotografiji koju je europski prvak s Italijom objavio na društvenim mrežama navijači Rome zasuli su negativnim komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se nisi usudio doći u Romu", "On je igrač za mirovinu koji je utjelovio Juventusov duh pobjede pod svaku cijenu, pa i varanjem", "Star, iskorišten i uvijek slomljen", samo su neki od komentara upućenih Bonucciju.

Ipak, dio Rominih navijača smatra da transfer ne bi trebao biti ostvaren iz drugih, sportskih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako neki nogometni klub 2024. misli probleme sanirati angažiranjem Bonuccija, to znači da ima puno ozbiljnije probleme nego na terenu, vrlo je kratkovidan i ne gleda prema budućnosti", komentar je koji aludira na dob Talijana koji će u svibnju napuniti 37 godina.

Talijanski mediji nisu propustili kritizirati navijače Rome koji se nisu bunili kada im je stigao iz Juventusa Paulo Dybala, koji im je sada jedan od najboljih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne dođe li do transfera, Roma je naciljala alternativno pojačanje na poziciji stopera. Riječ je o njemačkom braniču Thilou Kehreru koji se nije snašao u redovima West Hama.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo