BJELICA RAZBIO BIVŠI KLUB I OTKRIO KAKO MU JE TO USPJELO: / 'Objektivno, Dinamo je u mnogim segmentima jači, ali...'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dinamu je to bio prvi poraz ove sezone, a Bjelica ga je vrlo emotivno proslavio sa svojom momčadi nakon utakmice

21.11.2020.
20:28
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 12. kola Prve HNL Osijek je kao domaćin svladao Dinamo sa 2-0 (0-0). Strijelci za Osijek bili su Pilj (54) i Žaper (89). Bio je to ujedno i dugoočekivani sraz Nenada Bjelice, nekadašnjeg trenera Dinama i njegova bivšeg šefa Zorana Mamića, a Bjelica je ovaj put izašao kao apsolutni pobjednik.

Dinamu je to bio prvi poraz ove sezone, a Bjelica ga je vrlo emotivno proslavio sa svojom momčadi nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti ponosni kako su se dečki borili i zalagali. To je bio onaj minimum koji tražim od njih. Mislim da smo danas u određenim fazama igrali dobar nogomet. Protivniku smo u prvom poluvremenu dali dvije šanse, s druge strane mislim da smo i mi imali koju dobru situaciju. Mislim da je zaslužena pobjeda Osijeka, približili smo se na tri boda. Tu smo, u dobroj smo formi, nastavljamo i malo smo ograničeni s igračima. Malo nas je, ali smo pravi i dečki su bili savršeni", rekao je Bjelica za službenu stranicu Osijeka.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

21.11.2020., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo. Trener Osijeka Nenad Bjelica, trener Dinama Zoran Mamic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Zatim je govorio o stanju u svlačionici. "Bez zajedništva i momčadskog duha nema uspjeha. Treba gledati od utakmice do utakmice, pokušati pobijediti prvog sljedećeg protivnika. To je jedini put kojim možemo doći na nivo na kojem se nalazi Dinamo. Dinamo je objektivno u mnogim segmentima jači od nas. Mi ako budemo imali taj momčadski duh, zajedništvo i sinergiju s navijačima, onda je sve moguće", veli trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Dinama nije mogao računati na petoricu igrača zbog korone. "Rekao sam dečkima uoči utakmice, ima nas koliko nas ima, ali mislim da smo pravi i da možemo dobiti utakmicu", zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo