BJELICA PROKOMENTIRAO SKUPINU: / Dinamov trener oprezan, ali optimističan u procjeni grupe Europske lige

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nogometaši Dinama saznali su suparnike s kojima će igrati u Europskoj ligi

31.8.2018.
14:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak saznao je u petak da će prolazak skupine Europske lige pokušati ostvariti protiv momčadi Anderlechta u čijim su redovima Ivan Santini i Antonio Milić, turskog velikana Fenerbahčea i Spartaka iz Trnave. Odlučeno je tako ždrijebom održanim u Monte Carlu.

Image
DINAMO SAZNAO SUPARNIKE U EUROPSKOJ LIGI: /

Spremni za spektakl? Evo protiv koga će igrati hrvatski prvak

Image
DINAMO SAZNAO SUPARNIKE U EUROPSKOJ LIGI: /

Spremni za spektakl? Evo protiv koga će igrati hrvatski prvak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijanse će odlučivati

Skupina je to pod slovom 'D', ali važnije – prolazna. Optimističan je i Dinamov trener Nenad Bjelica koji u izjavi za klupsku web-stranicu ipak zvuči i dovoljno oprezno.

"Bilo je tu malo ekipa koje možete zaželjeti u svojoj skupini jer su sve jako dobre momčadi. Dobili smo tri protivnika s kojima se možemo nositi. Svi su vrlo kvalitetni protivnici - Spartak Trnava prvak je svoje zemlje, Anderlecht je godinama u vrhu belgijskog nogometa i Fenerbahce je među 3-4 turska kluba uvijek u vrhu. Atraktivni su protivnici i pozitivno je to što nisu predaleka putovanja. Sve je blizu i nećemo imati dodatne napore koje smo imali recimo putovanjem u Astanu. Moglo je ispasti bolje, moglo je biti gore, ali zadovoljni smo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba se najbolje moguće pripremiti za svakog protivnika i vjerujem da u šest utakmica imamo šanse za pobjede. Arsenal, Chelsea, Sevilla i drugi veliki klubovi takve utakmice znaju igrati s drugim momčadima, a naši protivnici igrat će sigurno s najboljim sastavima. Time nije olakšan naš posao, ali mislim da se možemo nositi sa svima. Manje-više Anderlecht i Fenerbahče u rangu su Astane i Young Boysa, a Spartak Trnava je možda nivo Hapoela. Sa svima smo se njima dobro nosili, vjerujem da će tako biti i sada. Mislim da će detalji odlučivati", smatra Dinamov trener i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imamo snage za prolaz'

"Mi želimo proći dalje i mislimo da imamo šanse. Ne zato što smo dobili ovu skupinu jer i da je bolja skupina - vjerovali bismo u prolaz. Ekipa je do sada pokazala da ima dovoljno kvalitete i da se dobro nose s tipovima momčadi koje smo prošli ili koje smo sada dobili. Mislim da imamo dovoljno snage i energije da Dinamo na kraju zauzme jedno od dva prva mjesta. Ritam utakmica bit će dosta naporan i s obzirom na domaće prvenstvo. Nakon stanke imamo sedam utakmica u tri tjedna."

"mamo širok kadar, to je bitno, svi igrači su već nastupili i mislim da su svi dovoljno kvalitetni da se nose s nadolazećim naporima. Prvenstvo, Kup, Europa liga... svi će dobiti minute, samo svi moraju biti spremni za igru. Mislim da grupa Europa lige neće btii veliki problem jer vjerujem u sve svoje igrače. A to znači da nemam 12 igrača, nego više od 25"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo