BJELICA OTKRIO ŠTO SE MORA DOGODITI DA NAPUSTI DINAMO: / Progovorio i o Petkoviću, reprezentaciji i vidi li se u ulozi izbornika

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zadovoljan je kako su novi igrači odigrali protiv Azerbajdžana

22.3.2019.
21:15
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Nenad Bjelica postao je vruća roba na trenerskom tržištu nakon što je s Modrima stigao do povijesnog uspjeha i izborio osminu finala Europske lige. Prema vlastitim priznanju volio bi jednog dana voditi jedan od klubova iz pet najjačih liga, međutim za sada ostaje u Zagrebu.

"Neću otići u Emirate i na takve destinacije. Dinamo zna da jednog dana želim biti trener u 'ligama petice. Sviđa mi se u Zagrebu, blizu sam svoje obitelji, ljudi me cijene i uživam. U slučaju nemoralne ponude, natjecateljski gledano, možda bih razmislio o odlasku", rekao je u intervjuu za Večernji list. Potvrdio je da ga mjesto izbornika također zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija

"Naravno, ne znam tko to ne želi, ali odmah bi krenuli komentari kako se nudim. Trenutačno mi odgovara ovaj ritam, napravili smo reprezentativce i u tome uživam. Jednog dana, kada poželim usporeniji ritam i manje utakmica, nadam se da bih mogao biti izbornik", poručio je Bjelica.

Hrvatska je u četvrtak navečer teže od očekivanog slavila protiv Azerbajdžana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupina izgleda lagano, ali vidjeli smo da nam je i Azerbajdžan, koji je slabija momčad od Walesa i Madžarske, zadao probleme. Jako sam zadovoljan kako su odigrali novi igrači. Brekalo i Barišić bili su jako agilni i prodorni, naš Petković bio je malo impresioniran, ali odigrao je dobro", kazao je te je nastavio o napadaču Modrih.

Image
Foto: Pixsell

Hrvatska protiv Azerbajdžana igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020. 21.03.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., skupina E, 1. kolo, Hrvatska - Azerbajdzan. Luka Modric, Bruno Petkovic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ponosan na Petkovića

"On je sam svojim igrama napravio pritisak na izbornika da ga se mora pozvati. Nemamo takav tip igrača. Očekivao sam da će odmah dobiti poziv i jako smo ponosni što smo u devet mjeseci stvorili igrača za reprezentaciju. Teško je jednom mladom dečku nositi se sa svime što nosi pritisak kojem je on sada podvrgnut. Ne bira on utakmice, tek je prije devet mjeseci došao u Dinamo i bio je nepoznanica. Sada je došao na razinu gdje će se morati iz tjedna u tjedan dokazivati", mišljenje je Nenada Bjelice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo