BJELICA OPLEO PO SUCIMA KAO NIKAD DOSAD: / 'Ovdje svi plaču i onda se mijenja kriterij, ali ipak ćete vidjeti Dinamo na vrhu!'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Osvrnuo se trener Modrih i na tešku ozljedu Sandra Kulenovića koji je za tri minute naspustio travnjak

18.10.2019.
21:34
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nova tri boda osvojio je Dinamo u Velikoj Gorici. Modri su u golijadi u kojoj su obrane odigrale utakmicu za zaborav slavili rezultatom 2:4. Junak momčadi s Maksimira bio je Mislav Oršić koji je obilježio utakmicu s tri pogotka.

Na utakmici je bilo nekoliko sumnjivih situacija. Crveni karton Periću vjerojatno ne bi svatko pokazao, a snimke su pokazalae da je Suk loptu ugurao u gol rukom. Imao je što trener Dinama reći nakon utakmice na suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo mi ti koji plačemo, već pokušavamo biti bolji i nismo se nikada na nešto žalili kada je suđenje u pitanju. Ovdje svi plaču i onda se mijenja kriterij suđenja, a ne znam zašto imamo četvrtog suca kada ne vidi situaciju kod Perićevog crvenog. I kod prvog gola bila je simulacija Čabraje, a nama Šitum dobije karton. Ipak, na kraju ćete vidjeti Dinamo na vrhu jer imamo dovoljno kvalitete da budemo bolji od svih unatoč nekim greškama", rekao je nakon utakmice Bjelica za Sportske novosti.

Image
NOĆNA MORA ZA VELIKU DINAMOVU NADU: /

Napadač od dva milijuna eura nakon tri minute na terenu morao je hitno u bolnicu

Image
NOĆNA MORA ZA VELIKU DINAMOVU NADU: /

Napadač od dva milijuna eura nakon tri minute na terenu morao je hitno u bolnicu

Osvrnuo se trener Modrih i na tešku ozljedu Sandra Kulenovića koji je za tri minute naspustio travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod Kulenovića je i prije metatarzalna kost bila problematična, a mislim da je nešto puklo, pa ćemo vjerojatno morati ga poslati na operaciju da se brzo to riješi. Petkovića u subotu očekujem na treningu kao i Livakovića i nadam se da će biti na raspolaganju za utorak", rekao je trener Dinama.

Dinamu je nakon utalmice čestitao trener Gorice Sergej Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je bio brutalno efikasan u ovoj utakmici, od prva četiri udarca u okvir postigao je četiri gola. Ne bih zato rekao da Gorica ima kompleks od Dinama, već Dinamo ima kvalitetu da svaku šansu ili polušansu realizira. Nama ostaje raditi dalje i nadati se da će biti bolje u sljedećim utakmicama", rekao je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo