BJELICA NAJAVIO PRIJELAZNI ROK I POSLAO PORUKU DALIĆU: / 'Pripreme neću početi sa svim igračima, to znači da će neki biti na Euru...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek u subotu očekuje utakmica protiv zagrebačke Lokomotive, momčadi koja se bori za ostanak u HNL-u

14.5.2021.
15:29
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Momčad Osijeka, drugoplasirane momčadi Prve hrvatske nogometne lige, u subotu očekuje dvoboj sa zagrebačkom Lokomotivom, klubom koji se bori za opstanak u prvoligaškom društvu.

Image
OSIJEK NAPRAVIO NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI KLUBA: /

Najbolji strijelac Prve HNL potpisao ugovor

Image
OSIJEK NAPRAVIO NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI KLUBA: /

Najbolji strijelac Prve HNL potpisao ugovor

Osijek se ove sezone dugo borio za prvu poziciju sa zagrebačkim Dinamom, no u završnici prvenstva Modri su ipak uspjeli osigurati novu titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede do kraja

Utakmicu s Lokomotivom na press konferenciji najavio je trener Osijeka Nenad Bjelica koji je istaknuo da je jako ponosan na ono što su njegovi igrači pokazali ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da ćemo završnicu sezone odigrati na najkvalitetniji mogući način. Drugi imaju svoje ciljeve, ali mi želimo srušiti rekorde. U igri je još šest bodova i želimo dvije pobjede. Prvu protiv Lokomotive koja pod vodstvom Samira Toplaka u posljednje vrijeme igra odlično. Mi zaslužujemo završiti sezonu na dobar način nakon odličnih osam mjeseci", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki broj bodova

Trener Osijeka se zatim osvrnuo na borbu za titulu s Dinamom, koji se odlijepo u završnici sezone i osigurao titulu. Bjeličinoj ekipi 71 osvojen bod bio je doboljan samo za drugu poziciju.

"U nekoliko sezona, osim Dinama nitko nije osvojio toliko bodova, a nikad nismo ni tako malo zaostali za njima", poručio je Bjelica pa otkrio planove za sljedeću sezonu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku priprema neću imati sve igrače jer će to značiti da je netko od njih na Europskom prvenstvu. Vjerujemo da će Žaper igrati za mladu, a nadam se da će netko možda biti i na užem ili širem popisu Zlatka Dalića. Pokušat ćemo da svi novi igrači stignu do 14. lipnja, a poslije toga sve će ovisiti o eventualnim odlascima", poručio je.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo