BJELICA NAJAVIO NOVE TRANSFERE PA SE USPOREDIO S DINAMOM I HAJDUKOM: / 'Nijedna generacija u povijesti nije ovo napravila'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Slijedi mu utakmica protiv Slaven Belupa

1.2.2021.
13:55
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Osijeka Nenad Bjelica može biti zadovoljan napretkom koji je donio u slavonski klub. Bjelica je trenutno drugi na HNL ljestvici, s istim brojem utakmica i bodova kao Dinamo.

Slijedi mu utakmica protiv Slaven Belupa, a uoči te utakmice na konferenciji za medije naglasio se kako Osijek, nakon njegovog dolaska, ima puno više bodova od Hajduka i nešto više od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovi igrači ostvarili su u 15 utakmica što nijedna generacija u povijesti nije. Mi smo, otkad sam ja tu osvojili 25 bodova više od jednog jako velikog hrvatskog kluba. Što bi bilo da imamo manje, pitam se. Sad su na društvenim mrežama izašle neke analize od mog dolaska, gdje mi imamo osam bodova više od Dinama, to je aktualno već mjesec i pol. Imali smo i prije, samo što nismo imali jednak broj utakmica, a sad imamo. Sad su i mediji shvatili da mi nismo tako bezopasni", rekao je Bjelica.

Radi se na transferima

Najavio je i kako je moguće da će se u Osijeku dogoditi još pokoji značajan transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radimo na transferima, sigurno će ih još biti do 15. veljače. Vidjet ćemo što ćemo uspjeti realizirati, i ulazne i izlazne. O tom potom, trenutačno se ništa ne događa, ali vjerujem da će se nešto dogoditi", zaključio je Bjelica.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo