BJELICA I ADEMI NAJAVILI UTAKMICU: / Dinamovi navijači imaju se čemu radovati pred šesnaestinu finala Europske lige

Image
Foto: AFP

'Pauza je bila dugačka, znamo sve o njima do najsitnijeg detalja'

13.2.2019.
18:26
AFP
VOYO logo

Trener Dinama Nenad Bjelica i kapetan momčadi Arijan Ademi sjeli su pred novinare u Plzenu gdje će protiv Viktorije u četvrtak odigrati utakmicu šesnaestine finale Europske lige. U najavi utakmice istaknuti dvojac hrvatskog prvaka izrazio je zadovoljstvo dosad napravljenim u natjecanju, no ne i zaključio priču o europskom proljeću sad kad je počela nokaut faza natjecanja.

'Ako sve napravimo kako treba...'

"Svi smo sretni i ponosni što smo ostvarili do sada, momčad je u odličnom stanju. Moramo držati balans, da ne budemo premotivirani, ali ne smijemo niti dozvoliti da igrači izgore u prevelikoj želji. Imamo dobru atmosferu, sutra ćemo se još pozabaviti suparnikom, igrači do sada nisu dobili previše informacija o Viktoriji, željeli smo da razmišljaju najviše sami o sebi i svojoj igri. Ako sve napravimo kako treba, imamo dobre šanse za pozitivan rezultat", siguran je Bjelica čije riječi prenosi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Nenad Bjelica

Do zadnjeg detalja

Dodao je i trener hrvatskog prvaka da zna sastav koji će istrčati u utakmicu, ali nije ga želio podijeliti sa okupljenim novinarima. O Viktoriji je dodao i ovo:

"Sutra nas čeka odličan suparnik, ozbiljna i iskusna momčad koja ima svoje kvalitete, nekoliko su puta prezimili u Europi. Skautirali smo ih od trenutka kada smo vidjeli ždrijeb. Dobili smo informacije s raznih strana, gledali smo ih i sami, znamo puno o njima. Pauza je bila dugačka, znamo sve o njima do najsitnijeg detalja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gavranović, Hajrović, Šunjić i Kadzior dio su popisa igrača koji neće nastupiti u Plzenu.

'Spremni smo'

"Žao mi je igrača koji ne mogu nastupiti u ovako važnoj utakmici, nadam se da će mi bar neki od njih sljedeći tjedan biti na raspolaganju. Ali, drugi će pokazati kvalitetu kao jesenas, bez obzira o kojem se natjecanju radi. Imamo širok roster, puno kvalitete u momčadi, pa mirno spavam i imam veliko povjerenje u dečke koji će sutra istrčati na teren", kazao je Bjelica i prepustio riječ Ademiju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Arijan Ademi

"Ponosan sam i sretan što sam dio ove ekipe, momčadi koja je napravila ovakav rezultat. Svi smo u iščekivanju, jedva čekamo da sve to krene. Spremni smo, želimo nastaviti gdje smo stali, napraviti još veće stvari kako za nas, tako i za Dinamo. Viktoria Plzen je organizirana i iskusna momčad, znamo da nas očekuje teška utakmica, ali spremni smo i napravit ćemo sve za što bolji rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo