BJELICA GLEDAO FENERBAHČE U TURSKOJ: / 'Oni su razina iznad Young Boysa, ali itekako im možemo parirati'

Image
Foto: PIXSELL

Trener Modrih pratio je utakmicu sljedećih protivnika u Rusiji

16.9.2018.
22:29
PIXSELL
VOYO logo

Nenad Bjelica danas je bio u Turskoj gdje je u društvu Stjepana Tomasa uživo pratio prvenstveni dvoboj Konyaspora i Fenerbahčea (0:1). Trener Dinama sam se želio uvjeriti u kvalitetu prvog suparnika modrih u Europskoj ligi, a poslije tog dvoboja je bio prilično kratak.

"Generalni dojam je kako sam vidio jako dobru momčad s puno kvalitetnih individualaca. Iako je Konyaspor imao dvije-tri dobre situacije, mislim kako je pobjeda Fenerbahčea potpuno zaslužena", rekao je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razina iznad Young Boysa

"Vidio sam jaku i kvalitetnu ofenzivnu liniju s Ayewom i Slimanijem. Danas im je u sredini zaigrao Jailson kojem je to bio prvi nastup za Fenerbahče. U obrani im je Škrtel, izuzetno iskusan igrač.", rekao je trener Modrih pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema potrebe dalje secirati Fenerbahče jer je riječ o ozbiljnoj momčadi s jednako takvim igračima. Neko moje mišljenje je kako su razina više od Young Boysa, ali to nas nipošto ne ostavlja bez šansi. Možemo im parirati mladošću i energijom, pogotovo pred našom publikom za koju vjerujem da će opet stvoriti dobru atmosferu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo