BIZRANA SITUACIJA NA UTAKMICI PSG-a: / Srušio ih klub s dna ljestvice, ali pogledajte u kojim su minutama zabili

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Sve je mirisalo na to da će Parižani pregaziti davljenika, ali

1.11.2019.
23:21
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Najmoćnija momčad francuske lige PSG doživio je vrlo neugodan poraz u utakmici 12. kola Ligue 1. Svladala ih je s 2:1 momčad s dna ljestvice, Dijon, i to na poprilično, da se tako izrazimo, bizaran način.

PSG je poveo u 19. minuti pogotkom, ha koga drugoga nego, Mbappea, i sve je mirisalo na to da će Parižani pregaziti davljenika, ali onda se dogodilo nešto neočekivano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Neymar da Silva Santos Junior - Neymar Jr (PSG) during the French championship L1 football match between Paris Saint-Germain and Stade de Reims on September 25, 2019 at Parc des Princes stadium in Paris, France - Photo Stephane Allaman / DPPI, Image: 473254418, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP, STEPHANE ALLAMAN

Prvo drugi pa prvi gol

U šestoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, dakle ako se ide zbrajati to će onda biti 51. minuta utakmice, Dijon izjednačava preko Chouiara. A pazite sada ovo. Odmah na samom početku drugog poluvremena, u 47. minuti zabija Cadiz za preokret i 2:1. Ispada nakraju, pomalo smiješno, da je prvi gol pao u 51. minuti, a drugi u 47. minut. Jasno, to je tako samo na papiru.

PSG je do kraja utakmice lovio rezultat, ali bezuspješno i Dijon se konačno iščupao s dna ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo