BIVŠI VATRENI PRIJETI ŠUKERU: / Šimić progovorio o kandidaturi za šefa HNS-a i što misli o priči oko Ancelottija

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Dario Šimić progovorio je o kandidaturi za čelnika HNS-a.

26.10.2017.
15:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Šimić je u četvrtak bio na konferenciji za novinare povodom najave 47. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica.

Tim je putem među ostalima rekao da su problemi s isplatama plaća igračima manji nego ranijih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno imamo problem s dva kluba , ali nadam se da će se to riješiti. Hrvatski nogomet ima dobri stvari, ali i meke treba mijenjati. Ispred nas je prevažna utakmica i sada moramo svi zajedno disati da prođemo. To je prevažno za hrvatski nogomet", kazao je nekadašnji branič Dinama i Milana, javlja HRT.

Prije nekoliko tjedana Šimić je za talijanske medija progovorio u budućim planovima te da bi se mogao kandidirati i za mjesto prvog čovjeka Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma rekao sam da ne želim previše o tome pričati, u budućnosti za kandidaturu ima vremena, a za sada je najvažnija utakmica protiv Grčke, da prođemo na SP. Vidjet ćemo, razgovaram sa svima, sa svim članovima Skupštine, mislim da su promjene potrebne, i to korjenite promjene, treba vratiti atmosferu, a onda ćemo vidjeti tko što može napraviti na tom planu. Ima načina, ali pustimo sad to, ne bih puno pričao o tome", kazao je Šmić.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Osvrnuo se potom i na susret s Grčkom u dodatnim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo mi jača momčad od Grčke, iako su Grci jako nezgodan protivnik. Mislim da je Dalić u ono malo vremena protiv Ukrajine vratio samopouzdanje, iako smo dosta visili, moglo je krenuti i u jednom i u drugom smjeru", kazao je bivši Vatreni.

Prošlog tjedna Gazzetta je objavila da je HNS kontaktirao Carla Ancelottija s ciljem preuzimanja Vatrenih. Riječ je, inače, o Šimićevom dugogodišnjem treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nezgodno je izašla ta informacija prije ovako važne utakmice. Ne želim vjerovati da je netko iz HNS-a pričao s Ancelottijem, treba dati maksimalnu podršku Daliću, koji je preuzeo momčad u nezgodnom trenutku. Mislim da imamo jako dobrih hrvatskih stručnjaka i da na čelu reprezentacije treba biti hrvatski stručnjak", završio je.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo