BIVŠI PREDSJEDNIK NO 'BIJELIH' ZA NET.HR: / 'Društvo koje vodi Hajduk nije doraslo poslu'

Image
Foto: PIXSELL

Bivši predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković za Net.hr je komentirao aktualnu situaciju u Hajduku.

7.11.2017.
10:05
PIXSELL
VOYO logo

Potresi na Poljudu, kriza u Hajduku... Uglavnom ovako hrvatski mediji komentiraju situaciju u Splitu koja nije bajna.

STIGLA POTVRDA S POLJUDA: Carrillo dobio otkaz, Branco ostaje sportski direktor, momčad će voditi Lalić

Hajduk je u subotu na Poljudu doživio pravi slom i to od posljednjeplasirane momčadi prvenstva Rudeša, koja je do sada u proteklih 14. kola ostvarila samo jednu pobjedu. Takav šokantan rasplet malo je tko mogao očekivati, ali je po svemu ovaj raspad sustava Hajduka, u biti i logičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠOK NA POLJUDU, HAJDUK - RUDEŠ 2-3: /

Zadnja momčad HNL-a iznenadila Splićane okrenuvši 0-2 u pobjedu

Image
ŠOK NA POLJUDU, HAJDUK - RUDEŠ 2-3: /

Zadnja momčad HNL-a iznenadila Splićane okrenuvši 0-2 u pobjedu

Kao što je za Nadzorni odbor Hajduka logičan ostanak Marija Branca na mjestu sportskog direktora, kao i predsjednika NO-a Ivana Kosa na čelu kluba, unatoč tome što je u subotu nakon poraza podnio svoj mandat na raspolaganje, što je od članova NO odbijeno. "Pao" je jedino trener Joan Carrillo koji je dobio otkaz, a na njegovo mjesto privremeno je zasjeo pomoćnik Lalić.

BIVŠI PREDSJEDNIK NO HAJDUKA PORUČIO: ‘Puno je tu nerazjašnjenih stvari, a ljudi koji vode klub nisu dorasli situaciji’

Pobuna navijača protiv loših rezultata, što sa sobom povlači automatski i revolt protiv klupske uprave od strane navijačkog puka, ozbiljna su poruka čelnicima Hajduka kako navijači strpljenja više nemaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DUHOVITI PRIJEDLOG ZA NOVOG TRENERA HAJDUKA: Status poznatog hrvatskog kolumnista postao hit na Facebooku

"Mislim da ovo što dobivamo za 90 milijuna kuna godišnje je premalo. Drušvo koje se uhvatilo upravljanja Hajdukom nije na razini na kojoj bi trebalo biti. Carrillo je svojevremeno bio u konkurenciji Marina Brbića za trenera i koliko ja znam radi se o vrlo solidnom treneru", kazao nam je Ljubo Pavasović Visković i dodao:

JELIČIĆ RAZVALIO HAJDUK: ‘Dosta je stranaca koji pokupe otpremnine i čekaju novog papka kojem će uzeti pare’

"No, kako je došlo do ovog svega, to ne znam jer nisam u klubu. Hajduk će se sasvim sigurno izvući iz krize, ali Hajduk mora prevazić određene kadrovske deficite. Dakle, osobno mislim da netko tko nije hajdukovac ne može upravljati Hajdukom. I da se moraju više posvetiti jednom racionalnijem poslovanju i oprezu kod troškova. Ovo je jednostavno preskupo", zaključio je Ljubo Pavasović Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo