BIVŠI NAPADAČ REDSA BEZ LIJEPIH RIJEČI ZA VATRENOG: / Liverpool ima slabu kariku, a ona se zove Dejan Lovren

Image
Foto: AFP

Pred Kloppom je težak zadatak

6.9.2018.
15:33
AFP
VOYO logo

Dejan Lovren ove sezone još nije nastupio za Liverpoolovu nogometnu momčad, a to je dobra stvar ako pitate nekadašnjeg igrača tog kluba i bivšeg velškog reprezentativca Craiga Bellamyja koji hrvatskog stopera smatra slabom karikom kluba s Anfielda.

Liverpool je nakon četiri odigrana kola vodeća momčad engleske Premier lige sa zasad primljenim jednim pogotkom, a taj je stigao nakon pogreške vratara Alissona u utakmici protiv Leicester Cityja u prošlom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije siguran u njegovu kvalitetu

Izostanak Lovrena koji se oporavlja od ozljede sjajno je pokrpao Joe Gomez koji u paru sa Virgilom van Dijkom nudi mirnoću igračima Liverpoolove momčadi, uvjerava Bellamy očito nezadovoljan onime što pokazuje igrač vrijedan prošlosezonskog finala Lige prvaka i finala Svjetskog prvenstva.

Image
Foto: AFP

Liverpool's Dutch defender Virgil van Dijk (L) and Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren react following the UEFA Champions League second leg quarter-final football match between Manchester City and Liverpool, at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on April 10, 2018. Liverpol won the match 2-1. / AFP PHOTO / Paul ELLIS

Upitan je Bellamy koliko će teško biti Lovrenu vratiti se u redove momčadi, a odgovorio je ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se jako teško. Lovren je igrao finale Lige prvaka i finale Svjetskog prvenstva i reći će vam da je jedan od najboljih braniča na svijetu, ali ja u to baš i nisam siguran."

Slaba karika

Nastavio je stručni komentator Sky Sportsa napominjući da su mu Lovren i vratar Liverpoola bili najveće brige pred početak finala Lige prvaka, ali i dodao da tako razmišlja već neko vrijeme jer primjećuje da suparničke momčadi napadaju njega, posebice kada su kontranapadi u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je bio slaba Liberpoolova karika", nagalašava Bellamy koji smatra da će Lovren kroz sezonu igrati jer menadžer momčadi Jürgen Klopp mora paziti na to da mu igrači budu sretni, a onaj iza kojeg su finala Lige prvaka i Svjetskog prvaka svakako će se buniti ne bude li za njega mjesta u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo