družio se s pletikosom / Bivši najbolji vratar Europe jučer je 'haklao' u Splitu: 'Poljud mi je ostao u lijepom sjećanju'

Image
Foto: Dalmatinski portal

Slavnog vratara rado se sjećamo iz vremena kad je čuvao vrata Juventusa i Manchester Uniteda, u karijeri je osvojio dvije Lige prvaka

11.9.2018.
11:08
Dalmatinski portal
VOYO logo

Jučer je u stobreču održan revijalni turnir na kojem su sudjelovali predstavnici klubova koji sudjeluju na ECA-i, a glavna zvijezda bio je umirovljeni nizozemski vratar i sada jedan od direktora u nizozemskom velikanu Ajaxu, Edwin Van der Sar. 

Slavnog vratara rado se sjećamo iz vremena kad je čuvao vrata Juventusa i Manchester Uniteda, u karijeri je osvojio dvije Lige prvaka, a četiri puta je proglašen najboljim vratarom u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što sam došao u Split jer me lijepe uspomene vežu za 1995. godinu, odnosno nezaboravnu sezonu, kada sam s Ajaxom osvojio naslov prvaka Europe", rekao je Van der Sar. 

"Ostao mi je u sjećanju kao lijep stadion i poželio sam još jednom izaći na teren na kojemu smo te sezone igrali četvrtfinale Lige prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ajax je nakon pobjede nad Hajdukom u polufinalu eliminirao Bayern, a u finalu je svladao AC Milan, te osvojio europski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Stobreču je branio i legendarni Hajdukov vratar Stipe Pletikosa, a Nizozemca su srdačno dočekali i braća Jurica i Luka Vučko, a on se rado fotografirao s djecom iz Primorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo