BIVŠI IGRAČ BIJELIH O TOME MOŽE LI VULIĆ SPASITI HAJDUK: / 'U ovom trenutku bi ga podignuo bilo tko, jer Hajduk ne može biti lošiji'

Image
Foto: PIXSELL

Ne prestaju stizati reakcije na angažman Zorana Vulića u Splitu

11.9.2018.
10:10
PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji igrač Hajduka Branko Karačić za Sportske novosti prokomentirao je izbor Zorana Vulića za novoga trenera Bijelih. Vulić je povratnik na klupu Hajduka, sigurno je da odlično poznaje situaciju u rodnom gradu u koji se kao trener vratio peti put.

"Imaju ljudi koji o svemu odlučuju. Što drugo reći nego sretno mu bilo i ništa više. Uvijek sam tako rezonirao o svojim kolegama, pa tako i sada, a tako će biti i u budućnosti", rekao je Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vulić donosi spas

Pred Vulićem je zadaća dizanja Hajduka koji na svom kontu ima samo četiri boda iz šest kola, a prvu utakmicu trebao bi imati idući vikend protiv Rudeša, a svi se pitaju može li on donijeti ono što je potrebno da se Hajduk opet digne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku bi ga podignuo bilo tko, jer Hajduk ne može biti lošiji nego što je u sadašnjoj situaciji", dodao je Karačić pa nastavio:

"Želim mu sve najbolje iako je meni iz daljine teško komentirati, no ja se nadam da će uspjeti jer igrali smo zajedno u Hajduku, a što se tiče toga može li dignuti Hajduk, reći ću vam da ako se toga prihvatio, vjerujem da može", zaključio je Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo