BIVŠI IZBORNIK OTKRIO AUSTRIJANCIMA: / 'Ljut sam na Dinamo, razočarali su me'

Image
Image

Bivši hrvatski izbornik i nekadašnji trener Dinama Otto Barić gledao je na Maksimiru prvu utakmicu play-offa Lige prvaka između Modrih i Red Bull Salzburga.

24.8.2016.
10:09
VOYO logo

"Neću navijati za nikoga u drugoj utakmici. Naravno, dolazim iz Zagreba gdje sam igrao i bio trener. Možda sam malo više za Dinamo, ali nisam protiv Salzburga", rekao je Barić u razgovoru za austrijsku Laolu1.

Image
U PREDVEČERJE ODLUČUJUĆE UTAKMICE: /

Zlatko Kranjčar otkrio sudbinu Roga i Eduarda u Dinamu

Razočaran igrom

"Istina je da sam s prve utakmice ranije otišao sa stadiona. Bio sam razočaran igrom. Očekivao sam puno više, ali je utakmica bila loša. Što mi se nije svidjelo? Obje momčadi bile su prosječne. Posebno me razočarao Dinamo. Mislio sam da mogu napraviti više, što vjerujem da će uraditi u uzvratu", kazao je Barić koji posebno ima problema s politikom zagrebačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljut sam jer su prodali najvažnije igrače. Da, dobit će 40 milijuna eura od Pjace i Roga, ali to nije dobro zbog publike. Imamo problema u Zagrebu. Publika želi momčad, ali Dinamo dobiva dobre ponude za svoje igrače te su oni nestpljivi. Teško je na taj način izgraditi momčad", kazao je Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na napomenu da je Dinamo i ranije prodavao najbolle, poput Modrića, Mandžukića i Kovačića, Barić kaže da su prodani za ogromne novce te da se igrači i dalje prodaju.

Ne vidi promjene

"Ne bi trebalo prodavati igrače. To jednostavno nije dobro zbog publike i to se neće uskoro promijeniti. Da biste bili kompetitivni u Europi momčad vam mora barem dvije godie biti na okupu", dodaje. Prokomentirao je i politiku bivšek izvršnog predsjednika Zdravka Mamića i činjenicu da je omražen kod dijela navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I on je prodavao igrače, ali je također uložio puno novaca u klub. Naravno, mnogi navijači nisu bili zadovoljni njegovom politikom", rekao je Barić. Što se tiče Salzburga smatra kako je momčad puno slabija nego ranije te da su šanse za prolazak 50:50.

Kada je u pitanju Zlatko Kranjčar napomenuo je kako ga smatra dobrim trenerom te da ga se ne može kriviti za trenutnu situaciju u klubu pogotovo jer je ostao bez dvojice najboljih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Sada je prisiljen raditi s mladim i talentiranim igračima koji još nisu zreli za Europu", izjavio je Barić.

Na kraju se osvrnuo na nastup Hrvatske na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su dobri, ali mogu biti još bolji. Imamo puno problema u državi što se odražava na nogomet", poručio je Her Otto.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo