Bolje mu je u Poljskoj /

Bivši HNL-ovac otišao u Poljsku i požalio se: 'Stadioni su mali, nisu lijepi. Interes je slab'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bohar nije skrivao da je hrvatski nogomet prilično skroman. Istaknuo je male stadione i slab interes ljudi, ali istaknuo je Hajduk kao posebni primjer.

7.7.2022.
20:00
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Damjan Bohar napustio je redove Osijeka nakon dvije sezone, a vraća se u poljski Zaglebie Lubin, gdje je od 2018. do 2020. odigrao 75 utakmica i zabio 26 pogodaka.

Osijek je platio ovo slovensko krilo čak 850 tisuća eura, ali je on prošle sezone u 30 utakmica imao samo četiri gola i dvije asistencije. Slovenac se u intervjuu za Weszlo osvrnuo na vrijeme u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kapetan Ademi najavio okršaj Dinama i Hajduka: 'Uvijek je to nešto posebno

Image

Kapetan Ademi najavio okršaj Dinama i Hajduka: 'Uvijek je to nešto posebno

"Bjelica je dobar trener, ali prošle je sezone promijenio taktiku. Uglavnom su braniči slali duge lopte napadačima. Sve se događalo kroz sredinu, a ja sam krilo. Često sam besmisleno trčao jer lopte nisu dolazile do mene," kazao je Bohar.

Image

U Poljskoj je bolja atmosfera

Bohar nije skrivao da je hrvatski nogomet prilično skroman. Istaknuo je male stadione i slab interes ljudi, ali spomenuo je Hajduk kao posebni primjer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad odete iz Poljske u Hrvatsku, to je druga stvarnost. Stadioni su mali i nisu tako lijepi. Interes navijača je slab, osim kada se radi o Hajduku. U Osijeku ni kad smo igrali dobro nije bilo navijača na tribinama."

"Možda u utakmicama protiv Dinama, Rijeke i Hajduka, no to nije dovoljno. Za koga bih trebao igrati? S kim bih se trebao veseliti? To me iznenadilo jer u Osijeku osim nogometa postoji samo futsal, a navijači na Balkanu su fanatični. Ne znam, možda je to takva regija," zaključio je Bohar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo