Play ponuda

BIVŠI HAJDUKOV TALENT I NOGOMETAŠ MAN. CITYJA VIĐEN U HRVATSKOJ: / Pogledajte gdje sada trenira zaboravljena zvijezda s Poljuda

Image
Foto: NK MOSOR ŽRNOVNICA

Mladi hrvatski veznjak krajem sezone zaradio je i ozljedu koljena, ali sada se već oporavio i vratio treninzima

26.5.2021.
11:02
NK MOSOR ŽRNOVNICA
Play ponuda

Bivša mlada zvijezda Hajduka, a danas nogometaš Manchester Cityja i mladi reprezentativac Hrvatske, Ante Palaversa, završio je i svoju treću posudbu otkako ga je Pep Guardiola doveo u klub 2019. godine.

Palaversa nije igrao za City do sada, a svo ovo vrijeme kalio se na posudbama u Oostendeu, Getafeu i Kortrijku. U potonji klub došao je ove zime nakon neuspješnih nekoliko mjeseci u Španjolskoj, a skupio je deset nastupa, u kojima je zabio dva gola.

Mladi hrvatski veznjak krajem sezone zaradio je i ozljedu koljena, ali sada se već oporavio i vratio treninzima. Međutim, Palaversa trenutno ne trenira u Belgiji niti u Manchesteru, već je snimljen na treningu u svojoj Žrnovnici.

Naime, njegov se NK Mosor pohvalio na Facebooku time da Cityjev igrač Palaversa trenira baš na njihovu igralištu Pricviću. Palaversa je u Žrnovnici pohađao osnovnu školu, a njegov otac Ivan igrao je upravo za Mosor. Kakva je budućnost Palaverse u Cityju i gdje će igrati sljedeće sezone to se još uvijek ne zna.

Play ponuda
Play ponuda