VRUĆA TEMA / Bivši dopredsjednik HNS-a progovorio o transferu Mislava Oršića: 'To je prvi koji su napravili bez Zdravka Mamića i katastrofa...'

Image
Foto: Profimedia

Dinamo je navodno na transferu Mislava Oršića zaradio nešto manje od šest milijuna eura

19.1.2023.
15:31
Profimedia
VOYO logo

Bivši dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza  Ivan Brleković u razgovoru za N1 televiziju govorio je o krizi u dinamu, u kojemu vlada prati rat između struje Zdravka Mamića i struje Krešimira Antolića, ali i o transferu Mislava Oršića, koji je ove zime prešao iz zagrebačkog Dinama u engleski Southampton za, navodno, odštetu koja je iznosila nešto manje od šest milijuna eura.

Image
KAKAV TAJMING /

Pazite što je Dinamo napravio dok je Zdravko Mamić divljao na presici u Hercegovini

Image
KAKAV TAJMING /

Pazite što je Dinamo napravio dok je Zdravko Mamić divljao na presici u Hercegovini

"Ovo je jedna oštra runda ili dvije-tri i ličit će na jedan opaki meč u profesionalnom boksu. Dugo će trajati i završiti nokautom. Teško je reći tko će biti nokautiran. I jedna i druga strana imaju određene argumente", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je govorio o Oršićevom transferu za koji je uvjeren da bi bio znatno veći da je Mamić ostao u klubu.

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Ivan Brleković

"Jedna je strana Mamićeva strana. Sve ljude koji su danas na bilo kakvim funkcijama u Dinamu je doveo i kadrovirao Zdravko Mamić. Ali, kako se to često događa u životu, pogotovo u politici, vi danas nekom pomognete, on vam sutra okrene leđa. Jednoj se grupi ljudi osladilo, budući da je Mamić u egzilu, pa su odlučili da im on više nije potreban i da se želi eliminirati njegov utjecaj u Dinamu. Tako je počeo taj rat i sukob. U pozadini su privilegije koje donosi status u Dinamu, društvene, materijalne, utjecaj na transfere… Kad bi te transfere vodio Mamić, to bi bilo sto milijuna eura. Ali ako će ih raditi netko drugi na ovakav način, na neprimjeren način na kakav je prodan Oršić, čovjek koji je obilježio posljednji SP… On je prodan za kikiriki. To je trebao biti transfer od barem 20 milijuna eura, a on je prodan za šest milijuna s tim da nije vođen ni na pripreme Dinama u Rovinj pa je cijena bila još manja. Je li to bilo namjerno ili ne, o tome bi se dalo raspravljati. Ovo je prvi transfer rađen bez Mamića i bio je katastrofalan", poručio je Brleković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo