Bivši Ćirin klub mu daje 200 tisuća funti tjedno!

11.12.2011.
21:03
VOYO logo

Iz kluba su potvrdili da su s 32-godišnjim francuskim napadačem dogovoreni svi detalji ugovora, te da sporazumu predstoji još samo formalni napadačev paraf. Prema riječima klupskog glasnogovornika Ma Yuea, Anelka će potpisati trogodišnji ugovor. Zasad nije poznato kada bi se iskusni centarfor trebao priključiti novim suigračima: da li početkom iduće sezone, koja starta u rano proljeće, ili tek nakon završetka sezone u Chelseaju, do kada ima važeći ugovor.

Otkako je 2008. godine stigao na Stamford Bridge iz Boltona, za Chelsea je skupio 185 nastupa i 59 golova. Igrao je ranije za PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe i Bolton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju britanskih medija, Francuz će tjedno zarađivati 200.000 funti?! Dosad je najbolje plaćen igrač kineske lige bio Dario Conca koji u Guangzhou ima plaću od 150.000 eura.

Nakon što je u Kini objavljena vijest o Anelkinom dolasku i astronomskoj plaći, nogometni zaljubljenici su ostavljali komentare koji su se uglavnom odnosili na ugovor koji je ponuđen Francuzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što će on zaraditi u jednom tjednu običan čovjek možda ne zaradi u cijelom svom životu", napisao je jedan navijač.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo