BIVŠEM VATRENOM NE PIŠE SE DOBRO: / Talijani mu pronašli zamjenu; 'Mandžukić nije imao sreće'

Image

Trener Pioli pak posvetio je nekoliko riječi hrvatskom napadaču

9.4.2021.
11:57
VOYO logo

Hrvatski napadač MarioMandžukić stigao je u siječnju na San Siro kao veliko pojačanje. Međutim ozljede su ga spriječila da u prvih nekoliko mjeseci pomogne Milanu u utrci za naslov prvaka. Sve je to dovelo da je poz znakom upitnika njegova budućnost u klubu. Gazzette dello Sport tvrdi da mu je talijanski velikan postavio ultimatum prema kojem do kraja sezone mora zabiti najmanje pet pogodaka ili mu neće dati novi ugovor.

Image
TALIJANI 'POKOPALI' MANDŽUKIĆA i OTKRILI NJEGOVU SUDBINU: /

'On je potpuni promašaj. Hoće li ostati u Milanu? To ovisi o jednoj stvari'

Image
TALIJANI 'POKOPALI' MANDŽUKIĆA i OTKRILI NJEGOVU SUDBINU: /

'On je potpuni promašaj. Hoće li ostati u Milanu? To ovisi o jednoj stvari'

S mislima oko svoje budućnosti Mandžukić bi se ovog vikenda protiv Parme trebao vratiti u momčad Milana. U međuvremenu, klub navodno već ima popis igrača za kojim su spremni posegnuti kako bi pojačali napad. MilanNews doznaje kako im je cilj dovesti igrača koji bi mogao biti Ibrahimovićeva alternativa. To je trebao biti Mandžuki, no dogodilo se što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako pod hitno ne promjeni stvari u svoju korist, Milan bi prema pisanju Talijana mogao posegnuti za Belottijem ili Vlahovićem.

Image
Image

ESCLUSIVA MILAN Foto LaPresse - Spada 13 Febbraio 2021 - La Spezia (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan Nella foto: Mario Mandzukic

EXCLUSIVE MILAN Photo LaPresse - Spada 13 February , 2021 La Spezia ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan In the pic: Mario Mandzukic,Image: 590833802, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

Trener Pioli pak posvetio je nekoliko riječi hrvatskom napadaču dan prije nove utakmice u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić nije imao sreće. On je sjajan igrač i čovjek. Nije u savršenom stanju jer je s momčadi trenirao samo tri dana, ali nam puno može pružiti s mentalne strane. On nam puno može pomoći u ovim posljednjim utakmicama sezone", poručio je.

Prije Milana Mandžukić je igrao u Hrvatskoj za NK Zagreb i GNK Dinamo, a onda je u ljeto 2010. otišao u Njemačku gdje je igrao za VfL Wolfsburg (60 utakmica i 20 golova) i Bayern (88 utakmica i 48 golova). U sezoni 2014./15. potpisao je za Atletico Madrid u kojem je u 43 utakmice zabio 20 golova prije nego je prešao u Juventus. U pet sezona u Juventusu, odigrao je 162 utakmice i zabio 44 gola. U siječnju 2020. prešao je u katarski Al-Duhail gdje je zabio jedan gol u sedam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo