BIVŠE NOGOMETNE ZVIJEZDE U PROBLEMIMA: / U eteru pozivali na nasilje, pa dobili tužbu

Image
Foto: AFP
30.11.2015.
17:08
AFP
VOYO logo

Sanchis i Rincon su utakmicu Real - Barcelona (0:4) prenosili kao stručni komentatori na radio postaji 'La Cadena COPE' i tijekom susreta su više puta opravdali grubu i agresivnu igru igrača Reala. Kada je Isco u 85. minuti udario Neymara i pritom dobio crveni karton Sanchis i Rincon su izjavili kako je Neymar zasluženo dobio udarac. Rincon je čak nekoliko puta ponovio kako bi i on udario Neymara da je bio na Iscovom mjestu.

"Da sam sada na terenu i ja bih udario Neymara. Nema nikakve sumnje kako bi ga udario," kazao je Rincon, dok je Sanchis dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neymar je prešao granicu i dobio je što zaslužuje."

Barcelona ih tužila

Zbog njihovih izjava Barcelona ih je tužila vladinoj komisiji koja se bori protiv nasilja u sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona osuđuje nasilje u sportu. Sanchisove i Rinconove izjave su direktno pozivanje na nasilje i tražimo reakciju vladine komisije," poručili su iz redova katalonskog velikana. Španjolske vlasti su pojačale borbu protiv nasilja i verbalnog zlostavljanja u nogometu nakon prošlogodišnjeg ubojstva navijača Deportiva prije utakmice protiv Atletico Madrida.

Sanchis je igrao za 'Kraljevski klub' od 1983. do 2001. godine sakupivši više od 700 nastupa za 'Los Blancose', dok je Rincon bio član Reala od 1976. do 1981. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo