BIVŠA ZVIJEZDA MAN. UNITEDA RAZOTKRILA MRAČNU STRANU KLUBA: / 'Nakon prvog treninga htio sam raskinuti ugovor'

Image
Foto: Profimedia

Čileanac je otkrio na svom Instagramu kako je htio otići iz kluba već nakon prvog treninga

4.9.2020.
9:57
Profimedia
VOYO logo

U siječnju 2018. godine Čileanac Alexis Sanchez, stigao je u Manchester United kao veliko pojačanje i to nakon sjajne epizode u Arsenalu. Sanchez je za Topnike odigrao 166 utakmica i zabio je impresivnih 80 golova, pa je logično da su od njega na Old Traffordu očekivali senzaciju.

Međutim, Sanchez je ispao možda i najveći promašaj Uniteda u novijoj povijesti, pogotovo ako se u obzir uzme da je imao plaću od 18.2 milijuna funti godišnje. Ipak, klupska očekivanja su jedno, a Sanchezovo viđenje kluba bilo je sasvim drugačije. Naime, Čileanac je otkrio na svom Instagramu kako je htio otići iz kluba već nakon prvog treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisu imali pojma što se događa'

"Nakon prvog treninga sam shvatio mnogo stvari. Došao sam kući i pitao svoju obitelj i menadžera mogu li raskinuti ugovor i vratiti se u Arsenal. Nešto mi nije odgovaralo u klubu, ali već sam potpisao", rekao je Sanchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je objasnio što mu se točno nije svidjelo u Unitedu i zašto je pružao tako loše partije.

"Nismo bili ujedinjeni kao momčad. Novinari su također pričali bez da su znali išta i to je boljelo. Bivši igrači su isto pričali, a nisu imali ideju o tome što se događa unutar kluba. Kada je nekoga trebalo kriviti, krivili su mene. Samokritičan sam i trebao sam igrati bolje, ali uvijek su me krivili, čak i kada bih igrao nekoliko minuta", otvoreno je kazao Sanchez koji je prošlu sezonu proveo u redovima Intera iz Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo